maciej r. jak z nim ostatnio gadałem wzmiankował o popierdółce i najebce raczej.
Moderator: Jerry
A po co ma się wtrącać w ambitną dyskusję?LR_Olek pisze:zara golfdoba waz zbluzga,bo pytajacy zamilkl...
bubuja1 pisze:Zablokujcie form będziecie mieli z głowy...
a po co blokowac na nowych jak nowi sie sami unicestwiajabubuja1 pisze:Zablokujcie forum dla Nowych użytkowników bo to chyba się ogółowi nie podoba?
czesław&jarząbek pisze:co do WIEDZY damianka...well...zmilczę...acz w rozbawieniu...
i właśnie, czesławie - o to mi chodziło, trafiłeś w sednoczesław&jarząbek pisze:jeszcze chciałem dodać...jako, że po dwóch latach od zgłoszenia wyjącego mostu dostąpiłem aktu łaski i przyjęto mojego defendera na serwis celem wywiązania się z gwarancji [oczywiście niczego nie obiecując] byliśmy tym razem na wyjezdzie dwudziestoletnim volkswagenem t3 syncro.
i wiesz co?
nigdy nie zgadniesz...
ba
sam z trudem to ogarniam
ale...
ten dwudziestoletni vw nie wymagał rozległego przeglądu i przygotowania przed wyjazdem ani nie wymaga po powrocie.
czego niestety nie mogę powiedzieć o żadnym ze swoich dotychczasowych landrowerów, a jak doskonale wiesz było ich kilkanaście.
jak że zdolności ręki twej są już znane w środowisku, agencja PiaRowa ( ta od Land Rovera) powinna dawac Ci kase żebys "ignorował" jak najdłużejWąż pisze:no trzymam rękę na pulsie... są rzeczy które ignoruje, są rzeczy które odkładam w czasie, ważne że fanty mam pod ręką... w razie godziny W szybka akcja jest
tyle to robie w tydzien...Wąż pisze:ojtam ojtam, ja w ostatni tydzień zrobiłem 90 jakieś 1200km... i nic się nie popsuło... normalnie nie ogarniam tego
PKSem sie nie liczy...LR_Olek pisze: tyle to robie w tydzien...
nie jezdze z plebsemKoro pisze:PKSem sie nie liczy...LR_Olek pisze: tyle to robie w tydzien...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości