rilo pisze:Witam,
czy ktoś oglądał, ma jakieś informacje dot. tego Discovery?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13776245
pozdrawiam
pierwszy post i od razu pytanie roszczenie od odpowiedz...

Moderator: Jerry
rilo pisze:Witam,
czy ktoś oglądał, ma jakieś informacje dot. tego Discovery?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13776245
pozdrawiam
Fakt, a juz najtrudniej nim zostać jak sie go kupi ....rilo pisze: Od dwóch lat czytam forum, i wiem, że nie łatwo zostać kierowcą Land Rovera,![]()
pozdrawiam
masakra
tez to widziałem i się zastanawiałem jak oni to zrobilirilo pisze: Nawet obejrzałem jeden odcinek jakiegoś serialu na jedynce, z panią weterynarz (tyt." Blondynka", córka podpowiada) z disco I w roli drugoplanowej, gdzie, o żesz, ten samochód ZAKOPAŁ SIĘ W MAŁYM PIASKU!,
Najlepsze było ujecie jak tylne koła się kręciły w miejscu, a przednie stały nieruchomosbb pisze:tez to widziałem i się zastanawiałem jak oni to zrobilirilo pisze: Nawet obejrzałem jeden odcinek jakiegoś serialu na jedynce, z panią weterynarz (tyt." Blondynka", córka podpowiada) z disco I w roli drugoplanowej, gdzie, o żesz, ten samochód ZAKOPAŁ SIĘ W MAŁYM PIASKU!,
przykuli go kłańcuchami do drzewa żeby dalej nie jechał czy co ?
arth11 pisze:Najlepsze było ujecie jak tylne koła się kręciły w miejscu, a przednie stały nieruchomosbb pisze:tez to widziałem i się zastanawiałem jak oni to zrobilirilo pisze: Nawet obejrzałem jeden odcinek jakiegoś serialu na jedynce, z panią weterynarz (tyt." Blondynka", córka podpowiada) z disco I w roli drugoplanowej, gdzie, o żesz, ten samochód ZAKOPAŁ SIĘ W MAŁYM PIASKU!,
przykuli go kłańcuchami do drzewa żeby dalej nie jechał czy co ?
jak jedna zdechla to mieli zapasowaBaron pisze:bo to był niskobudżetowy film... nie starczyło na oba wały...![]()
chociaż w tym filmie dwie różne sztuki Disco grały...
czyli 25% wałów sprawnych? normalnie, jak wśród naszej władzy ustawodawczej po długim weekendzie...herflikd pisze:jak jedna zdechla to mieli zapasowaBaron pisze:bo to był niskobudżetowy film... nie starczyło na oba wały...![]()
chociaż w tym filmie dwie różne sztuki Disco grały...wiedzieli co ich czeka
HGW...standerus pisze:Właśnie queszczyn - czy to rozpiździana rama czy radiusy plus most?
Mało rozwojoweFUX pisze:HGW...standerus pisze:Właśnie queszczyn - czy to rozpiździana rama czy radiusy plus most?
na trzecim i ostatnim foto widać że lewa podłuznica jest zagięta do dołu ,sruby radiusa lewego na swoim miejscu, koło cofnięte, - wygląda to wszystko jak kumulacja wszystkich trzech rzeczy na razstanderus pisze:Właśnie queszczyn - czy to rozpiździana rama czy radiusy plus most?
Że co?standerus pisze:Mało rozwojoweFUX pisze:HGW...standerus pisze:Właśnie queszczyn - czy to rozpiździana rama czy radiusy plus most?![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość