ile browarow sie tam zmiesci schlodzonychczesław&jarząbek pisze:nie misiu...Tapeworm pisze:jestem frajerem...
frajerem jest typ który...zapłacił za coś takiego:
http://www.lrdb.pl/podziemna_pomarancza/IMG_8546.JPG

Moderator: Jerry
ile browarow sie tam zmiesci schlodzonychczesław&jarząbek pisze:nie misiu...Tapeworm pisze:jestem frajerem...
frajerem jest typ który...zapłacił za coś takiego:
http://www.lrdb.pl/podziemna_pomarancza/IMG_8546.JPG
nie zatonal. Przejechal bez problemu a sadzawke ominal lecac po trawersie. I to przeszedl z calkiem niezlym czasem...RAF z Ochoty pisze:ponoć zajechał w tor dla klasy "trudniejszej niż grillowa" ale zatonął - widział to ktoś? bo ja tylko od tych co go wyciągali.....
Jak pragnę dobrego serwisu ...czesław&jarząbek pisze:taa...
opowiem wam jak było z moim pierwszym lr'em
to był ....
Tak to jest: "Love me, feed me, never leave meJureq pisze:(...)LR jak się o tym dowiedział rzucił urok na Toyke i teraz szukam do niej wału korbowego a angola po odszykowaniu znowu zacząłem dosiadać i chyba to docenił bo nic nowego w nim nie wyłazi dzięki czemu (poza paliwem oczywiście) nie doi mnie na szelesty których i tak jakoś w tym roku nie widać
Tarsus pisze:Tak to jest: "Love me, feed me, never leave meJureq pisze:(...)LR jak się o tym dowiedział rzucił urok na Toyke i teraz szukam do niej wału korbowego a angola po odszykowaniu znowu zacząłem dosiadać i chyba to docenił bo nic nowego w nim nie wyłazi dzięki czemu (poza paliwem oczywiście) nie doi mnie na szelesty których i tak jakoś w tym roku nie widać![]()
"
uzywki sa kiedy kupujesz nowa rzecz (np. pompe ) i sprzedajesz swoja stara , zniszczona i cieknaca , wmawiajac klientowi ze jest wpelni sprawna i praktycznie bez przebieguslaweek pisze:A Landków jeszcze mniej... Na szczęście 70% wyprodukowanych LRów jeżdzi.
To skąd są używki? Z tych 30 %?
To chyba za mało.
ja tak robie - nie kupujcie odemniegosc pisze:uzywki sa kiedy kupujesz nowa rzecz (np. pompe ) i sprzedajesz swoja stara , zniszczona i cieknaca , wmawiajac klientowi ze jest wpelni sprawna i praktycznie bez przebieguslaweek pisze:A Landków jeszcze mniej... Na szczęście 70% wyprodukowanych LRów jeżdzi.
To chyba za mało.
wiemymaristez pisze:ja tak robie - nie kupujcie odemniegosc pisze:uzywki sa kiedy kupujesz nowa rzecz (np. pompe ) i sprzedajesz swoja stara , zniszczona i cieknaca , wmawiajac klientowi ze jest wpelni sprawna i praktycznie bez przebieguslaweek pisze:A Landków jeszcze mniej... Na szczęście 70% wyprodukowanych LRów jeżdzi.
To chyba za mało.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości