chcesz podyskutować o chądowskich dieslach albo jakości plastików w ufoku?
a może o akcjach serwisowych z zalewaniem korozji profili w civicach?
a może o wrażeniach z jazdy cr-z?
a może o precyzji radaru w legendach?

Moderator: Jerry
nic nie jest doskonałeczesław&jarząbek pisze:nie rozśmieszaj mnie z tą chądą...
he he pudło, gnojopijcy nie mam i nie miałemDamian pisze:chyba tylko posiadacz pipa jest w stanie kupić hondę w dieslu
andrzej:) pisze:he he pudło, gnojopijcy nie mam i nie miałemDamian pisze:chyba tylko posiadacz pipa jest w stanie kupić hondę w dieslu
który rok crv?andrzej:) pisze:nic nie jest doskonałeczesław&jarząbek pisze:nie rozśmieszaj mnie z tą chądą...
![]()
ale
miałem civic - nie psuła się, mam crv - nie psuje się....
![]()
wiem, wiem, trudne to do wyobrażenia
Dokładnie, koniec z gnojówką na codzień.ramzes pisze:andrzej:) pisze:he he pudło, gnojopijcy nie mam i nie miałemDamian pisze:chyba tylko posiadacz pipa jest w stanie kupić hondę w dieslu
nowobogadzki czy jak
i jeepa i inne zabawki tylko w benzynie .. fiu fiu
mephi pisze: Nowe, zaturbione benzynki z bezpośrednim wtryskiem własnie zmieniają trend na rynku... TDI, CDI, TDCI itd... nie są już takie cool ...
Palą tyle co zwykłe małolitrażowe benzyny - opinia użytkownika, a nie forumowego 'eksperta'
Czytanie ze zrozumieniem i nie manipulowanie cytatami jest mile widziane...FUX pisze:mephi pisze:
Dokładnie, koniec z gnojówką na codzień*.
Nowe, zaturbione benzynki z bezpośrednim wtryskiem własnie zmieniają trend na rynku... TDI, CDI, TDCI itd... nie są już takie cool ...
Palą tyle co zwykłe małolitrażowe benzyny - opinia użytkownika, a nie forumowego 'eksperta'
Taaa.
Opinie posiadaczy VW Polo i Fabii.
Disco pali mi od 10-12l/100
Nie wiem, jaka byście chcieli benzynę do tego 2,5t auta wtłoczyć, aby spalanie bylo na tym poziomie...![]()
Jak chcesz to masz. RRS w ramach gwarancji naprawiany jest tył zawieszenia w ASO. Obecnie zrobionyGAZFAN pisze:Porozmawiaj proszę z sąsiadem... bo nie jest tak jak piszesz.Ryszard Giedrojć pisze: ....
i obydwa automatyramzes pisze:i jeepa i inne zabawki tylko w benzynie .. fiu fiu
jeździ i ma się dobrze, dziś nawet byłem nim na wycieczcePiotrul pisze:Jeep i tak pewnie zepsuty, więc benzyna po kieszeni nie bije
2008czesław&jarząbek pisze: który rok crv?
chcę się przygotować merytorycznie do dyskusji
napewno sprzęgła z dwumasem i wałki rozrządu w benzynach.
więcej kwiatków po niedzieli...
Przepraszam aso karlik, a nie kruk.Ryszard Giedrojć pisze:Jak chcesz to masz. RRS w ramach gwarancji naprawiany jest tył zawieszenia w ASO. Obecnie zrobionyGAZFAN pisze:Porozmawiaj proszę z sąsiadem... bo nie jest tak jak piszesz.Ryszard Giedrojć pisze: ....
jest przód lewy, albo prawy. Użytkownik czeka na termin wyznaczenia wizyty w aso, w sprawie lewego albo prawego. W sprawie o której pisałem. Auto padło o4.06.10 r. i pojechało na lawecie do aso kruk w poznaniu. Nie będę się wdawał w opowieści jak wyglądała diagnostyka i sprowadzano z Anglii turbinę, bo cały czas nie mogli ustalić o którą chodziło. Samochód został zwrócony po naprawie 31 sierpnia br. Auto zastępcze łaskwcy dali w ostatnim tygodniu sierpnia. ASO - zadzwonimy do pana. Patrz co za pech. Nigdy im się nie udało. To klient wydzwaniał. W końcu złożył im wizytę. Zobaczył swoje auto. Karoseria oddzielona od ramy, a całość łączy pajęczyna. Zapytaj mnie czy strzelił fotkę. Jeśli chcesz mieć kwity, to nic prostszego. Koleżka był uczestnikiem zlotu w Nieporęcie. Zapewniam Cię, że nie prowadzi działalności gospodarczej, w której RRS mógłby się do czegoś przydać. W jego firmie do każdej czynności jest odpowiednia maszyna i auto.
na tyle mało żeby mi zużycie nie przeszkadzało.FUX pisze:czesław.
a ile kkm rocznie tą benzyną robisz?
proszzz...andrzej:) pisze:2008czesław&jarząbek pisze: który rok crv?
chcę się przygotować merytorycznie do dyskusji
napewno sprzęgła z dwumasem i wałki rozrządu w benzynach.
więcej kwiatków po niedzieli...
jeśli możesz mnie oświecić - chętnie poczytam
Czyli całkiem nieźle.czesław&jarząbek pisze:proszzz...andrzej:) pisze:....czesław&jarząbek pisze: .....
-korozja tylnej klapy pod listwą ozdobną
-złazi chrom z plastiksowych klamek zewnętrznych-taki objaw jakby ktoś je kwasem polewał
-złazi chrom z plastiksowych klamek wewnętrznych i innych elemntów pseudo-ozdobnych
-przedwcześnie niszczą się boczki drzwi w okolicach klamek
-przedcześnie niszczą się przednie siedzenia-poszycia i wkłady
-nagminne piszczenie hamulców z uwagi na drastycznie obtanione materiały
-przy dynamicznej jezdzie żywotność tarcz i klocków nie przekracza 20tkm
-kilka przypadków w skali kraju gwarancyjnej wymiany panewek w benzynach z uwagi na stuki
o wybuchach napędu jeszcze niewiele wiadomo-za młody produkt.
w dieslach dpf'y i cała reszta.
to mogę potwierdzić, ale jest jakaś taka akcja serwisowa, jedziesz na kawę i w 30 min coś tam robią i już nie piszczyczesław&jarząbek pisze: -nagminne piszczenie hamulców z uwagi na drastycznie obtanione materiały
to jeszcze przyzwoite auta były.FUX pisze:Dziwne.
Mojego Accorda 2004 żadna z ww. przypadlości nie dotknęla...a zrobil w 4 lata 160kkm 2.2i-CTDi
czesław&jarząbek pisze:to jeszcze przyzwoite auta były.FUX pisze:Dziwne.
Mojego Accorda 2004 żadna z ww. przypadlości nie dotknęla...a zrobil w 4 lata 160kkm 2.2i-CTDi
GAZFAN pisze:Porozmawiaj proszę z sąsiadem... bo nie jest tak jak piszesz.Ryszard Giedrojć pisze: ....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość