to właśnie są pierdy emerytów - kombatanty zakichane heh

Moderator: Jerry
w ostatnich dwóch wydaniach automobilisty jest relacja z wyprawy trzech kolesi na wueskach linią brzegową bałtyku-ze szczecina do kątów rybackichmaruda pisze:Dudek: dół jak cross, góra jak chopperMroczny pisze:u nas tak se
ale kros z wueski to kto miał?
15 KM
rura wydechowa górą, osłona pod silnik - cross
ale wysoka kierownica, chromowane kierunkowskazy, chromowane błotniki, siedzenie z oparciem - jak chopper
to było 30 lat temu
o ja jebie...czesław&jarząbek pisze:zasilacz z ddr taki z pokrętłem był idealny do ładowania wszelkich baterii, a tych od zegarków "elektronowych" zwłaszcza
zapinało się kableki i pokręcało pokrętłem póki temperatura ładowanej baterii nie wzrosła do granicy wytrzymałości paluchów w których się ją trzymało
jak się człowiek zagapił to wybuch był...
zwybuchowałem se tak ogniwo do krótkofalówek tukan skutecznie czyniąc je bezużytecznymi...
Caly zimowy Ladek: od piatkowej imprezy, po ktorej rano barman nie mogl dojsc do drzwi, przez latajace salatki, akcje z Hella, 1000 pkt karnych i dyskwalifikacje Ceslawa po fakture "za stluczki i zniszczenia".Student pisze: Albo jeszcze - wrzucanie do zompla z wodą bogu ducha winnych przy temperaturze ujemnej na piaskarni w rokitnicy
- próba unicestwienia bananka przy pomocy strzału w hydrant defektorem
- rozzbrojenie i wywalenie za drzwi właściciela hotelu
- zatankowanie czesława do pełna cukrem w czasie snu
- poszukiwanie mareckiego przez tydzień po zlocie
se jeszcze przypomnę to dopiszę
co Ty to pieldolis ?Baron pisze:coś się czepił Równiny Radomskiej?
na tej równinie przynajmniej mogę wybrać drzwi, którymi chcę wsiąść do samochodu, a, jak słyszałem wczoraj w radiu publicznym, w Katowicach teraz to tylko przednimi drzwiami można wsiadać... epoka wsiadania piątymi drzwiami odchodzi w zapomnienie, zamki w przednich czas oliwić... że tak niby kulturalnie ma tera być, tego, no...
Ale - na pocieszenie jakoby - zostawili możliwość wysiadania środkowymi i tylnymi... Zobacz - nie dość, że - jak sam piszesz - horchnie z piętnaście na trasie imienia trzystu dwudziestu dwóch skrzynek z samowyzwalaczem - to jeszcze drzwi nie możesz sobie wybrać do wsiadania...
chyba zlotychjarząbek pisze:Caly zimowy Ladek: od piatkowej imprezy, po ktorej rano barman nie mogl dojsc do drzwi, przez latajace salatki, akcje z Hella, 1000 pkt karnych i dyskwalifikacje Ceslawa po fakture "za stluczki i zniszczenia".Student pisze: Albo jeszcze - wrzucanie do zompla z wodą bogu ducha winnych przy temperaturze ujemnej na piaskarni w rokitnicy
- próba unicestwienia bananka przy pomocy strzału w hydrant defektorem
- rozzbrojenie i wywalenie za drzwi właściciela hotelu
- zatankowanie czesława do pełna cukrem w czasie snu
- poszukiwanie mareckiego przez tydzień po zlocie
se jeszcze przypomnę to dopiszę
O imprezach w Sowich (przede wszystkim nocne akcje) mozna by ksiazke napisac...
---------------------------------------------
to pisalam ja- Jarzabkowa
nic nie dolę-piel... słyszałem, wiarygodne źródło, pablik rejdjio numer trzeci - w Katowicach uczyć będą wsiadania przednimi drzwiami... fakt, że rzecz dotyczy komunikacji miejskiej, z cyklu zbiorowej, ale jak się ma auto w kolorze niebieskiminaczej i tyle miejsc siedzących wewnątrz, jak nasz szanowny zapodawacz tegoż wątku, to chciał nie chciał, trza się nowemu zwyczajowi podporządkować...selim pisze:co Ty to pieldolis ?Baron pisze:coś się czepił Równiny Radomskiej?
na tej równinie przynajmniej mogę wybrać drzwi, którymi chcę wsiąść do samochodu, a, jak słyszałem wczoraj w radiu publicznym, w Katowicach teraz to tylko przednimi drzwiami można wsiadać... epoka wsiadania piątymi drzwiami odchodzi w zapomnienie, zamki w przednich czas oliwić... że tak niby kulturalnie ma tera być, tego, no...
Ale - na pocieszenie jakoby - zostawili możliwość wysiadania środkowymi i tylnymi... Zobacz - nie dość, że - jak sam piszesz - horchnie z piętnaście na trasie imienia trzystu dwudziestu dwóch skrzynek z samowyzwalaczem - to jeszcze drzwi nie możesz sobie wybrać do wsiadania...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości