tym lepiej.pezet pisze:- to i umysł Ci do cna wyczyściłoczesław&jarząbek pisze: motór oczyszcza umysł.
a że ostatnio dużo jezdze na motórze ...
będę mógł go sobie uformować na nowo...

Moderator: Jerry
tym lepiej.pezet pisze:- to i umysł Ci do cna wyczyściłoczesław&jarząbek pisze: motór oczyszcza umysł.
a że ostatnio dużo jezdze na motórze ...
masz równiarke?czesław&jarząbek pisze: będę mógł go sobie uformować na nowo...
czesław&jarząbek pisze:mam różne fajne gadżety.
nie musze se ja ty chomika w odbyt wpuszczać.
Ustaliliśmy wczoraj do kogo masz się z tym zgłosić.czesław&jarząbek pisze:fiflak...
zrób coś.
bo zaczne pisać...
nie może tak być długofalowo.
no.
O to to to. ale 10? dla mnie 7czesław&jarząbek pisze:
to tutaj...w sensie monstrum wykreowane przez spaślak s.a to jednak kawał historii...dziesięciu lat nie zastąpisz protezą na podobnym skrypcie...
Jak dobrze obstawi kolonie, obozy harcerskie i takie tam to będzie nad morzem zamiast ciupagi chomiki goniłczesław&jarząbek pisze:za kesz to niech zjeżdżają
kto ci w wakacje chomika kupi?
bez sensu...
ale pamiętaj że zawsze nad tym gdzies jest jakaś ziemia obiecana.czesław&jarząbek pisze: i czarne i białe siły liżą własne rany, a na teatrum działań bezhołowie...szabrownicy, harcownicy, najemnicy, dywersanci, żule...bagno powiadam ci...bagno i ziemia niczyja...
osrana chybaGAZFAN pisze:ale pamiętaj że zawsze nad tym gdzies jest jakaś ziemia obiecana.czesław&jarząbek pisze: i czarne i białe siły liżą własne rany, a na teatrum działań bezhołowie...szabrownicy, harcownicy, najemnicy, dywersanci, żule...bagno powiadam ci...bagno i ziemia niczyja...
Powiedz, a dużo jeździłeś w terenie DII i DIII??EROW1 pisze:FR1, FR2, D3 i D2(tak w 60%)mimo że spod znaku LR to nie auta (w teren) to zabawki i Olo wyjątkowo ma racjeandrew75 pisze:Od 1948r.samochody Land Rover(zabawki) produkowane sa w Anglii,w hrabstwie Warwick,w miejscowosciLR_Olek pisze:fakt.... zabawka
Solihull.
zgubiłem sie...GAZFAN pisze:gorzej że realizacja biała jest wynikiem twojej czarnej. ja widze taki związek
Sorry, że taki zapóźniony i między wódkę i zakąskę.czesław&jarząbek pisze:nie ma takich.
zawsze jest jakaś zależność...
Jasne, jasne - będzie Gazfanowo? Jeżeli będzie to będzie trzeci w tym roku zlot LRów - zobaczymy czy będzie 5 czy 10 aut. A może zrób jeszcze ze dwa w tym roku - i zobaczymy - może wtedy bedzie po 5 aut. Ale obawiam się, że ciut więcej się przykula.GAZFAN pisze:Zróbmy jak ZHP i ZHR... załóżmy jakieś 10-15 miejsc elitarnych, kameralnych, niezalezniezależnych. potem tam zróbmy podgrupy.. i na zloty bedzie po 5 aut. bo musowo każde miejsce musi zrobić swój![]()
GAZFAN pisze:Zróbmy jak ZHP i ZHR...
Mroczny pisze:GAZFAN pisze:Zróbmy jak ZHP i ZHR...
zlot marki -> zlot modelu -> zlot koloru i rocznika
albo lepiej
zlot dilera -> cenzus rocznika i zdolności kredytowej
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość