przykładem niech będą rzeczeni Beckhamowie

arystokrata będzie arystokratą nawet w polonezie
cham będzie chamem nawet w bentleju

Moderator: Jerry
ewok?FUX pisze:Łe...
Do bani. Awtomata do parkowania nima...
Damian pisze:to drugie
a znamy go?LR_Olek pisze:Damian pisze:to drugie
znam takiego jednego co kupil nowa G klasse....on za moda nie pedzi..
Działa... wymaga 1,2 długości auta.piox pisze:a ten awtomat do zaparkowywania to tak naprawdę robi czy potrafi tylko parkować jak jest 100m2 wolnego na parkingu?
jak to mówią?Damian pisze:(...)
arystokrata będzie arystokratą nawet w polonezie
cham będzie chamem nawet w bentleju
rabacik?GAZFAN pisze:
Planujesz zakup?
GAZFAN pisze:Planujesz zakup?
Coś mogę pomócgoralski pisze:rabacik?GAZFAN pisze:
Planujesz zakup?
Wąż pisze:a znamy go?LR_Olek pisze:Damian pisze:to drugie
znam takiego jednego co kupil nowa G klasse....on za moda nie pedzi..![]()
Jak nie to wracaj do chomików
ale ze co?Creeper pisze:żal ściaskający dupę z niektórych strasznie wychodzi
Wystarczy trochę pracy, potu i uporu i każdego stać na takie auto na jakie chce wydać określoną ilość pieniędzy.
Mówiłem że może być i mniej, tylko trzeba sie bardziej napędzć. To mi nie pozwoliliście pokazaćGAZFAN pisze:...
Działa... wymaga 1,2 długości auta.
Ano.Creeper pisze:żal ściaskający dupę z niektórych strasznie wychodzi
Wystarczy trochę pracy, potu i uporu i każdego stać na takie auto na jakie chce wydać określoną ilość pieniędzy.
masz takie samo , więc po co ?FUX pisze:http://allegro.pl/webasto-range-rover-s ... 41390.html
Mam webasto w DIV tylko do podgrzewania silnika.
Czy to, co w linku, da się zamontować, aby działało, czy to jest rzeźba straszna?
Poszukaj sobie na stronie www.disco3.co.uk instrukcji założenia sterowania do webasta, które już masz. Szukaj "fuel burning heater" lub w skrócie "fbh". Z tego kompa z którego teraz korzystam bardziej nie pomogę bo dziad pdf-ów nie czyta.FUX pisze:http://allegro.pl/webasto-range-rover-s ... 41390.html
Mam webasto w DIV tylko do podgrzewania silnika.
Czy to, co w linku, da się zamontować, aby działało, czy to jest rzeźba straszna?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość