bo mi już Gazfana szkoda, za miękkie serce mam

Moderator: Jerry
Och jejDamian pisze:panowie, amnestia
bo mi już Gazfana szkoda, za miękkie serce mam
1. Własność nie ma znaczenia... to są dwie odrębne firmy.czesław&jarząbek pisze:czy wiesz, że...falandyszyzujesz?
pytanie retoryczne. nie wymagam byś odpowiadał.
czyją własnością jest salon w którym to auto zostało sprzedane?
nie chce mi się publicznie tego tematu kontynuować. omówimy zagadnienie szczegółowo z właścicielem na zlocie.
btw...czy wiesz, że...zamierzam wykonać jednostkową koszulkę specjalnie dla ciebie z wpisanym w logo zlotu zwrotem "czy wiecie, że?"
I że kupują ponad 30 % produkcji.Damian pisze:no to jak biznes to biznesa zatem...
czy wiedzieliście że...mało konserwatywna i odrzucająca tradycję marki Jaguar nowa stylistyka modeli tej firmy wynika z przeprowadzonych badań marketingowych na rynkach dalekowschodnich, które pokazały, że tamtejsi klienci oczekują auta o linii dynamicznej i nowoczesnej, w "stylistyce ajpoda", zawierającym jednak prestiżowy znaczek Jaguara na masce?
1.ple ple ple...manipulantGAZFAN pisze:1. Własność nie ma znaczenia... to są dwie odrębne firmy.
2. Cieszę się, że tym stwierdzeniem przyznałeś, że nieprawda zawiera się w Twoim poście wcześniejszym. Lubię jak się do pomyłki przyznajesz
3. Nie wiem co miałbym z właścicielem omawiać.. i co mu tłumaczyć.
4. Poproszę od razu kilka sztuk bo pewnie na jakości koszulki przykutwisz i po jednym prani się zniszczy![]()
1. Och jejczesław&jarząbek pisze:1.ple ple ple...manipulantGAZFAN pisze:1. Własność nie ma znaczenia... to są dwie odrębne firmy.
2. Cieszę się, że tym stwierdzeniem przyznałeś, że nieprawda zawiera się w Twoim poście wcześniejszym. Lubię jak się do pomyłki przyznajesz
3. Nie wiem co miałbym z właścicielem omawiać.. i co mu tłumaczyć.
4. Poproszę od razu kilka sztuk bo pewnie na jakości koszulki przykutwisz i po jednym prani się zniszczy![]()
2.myślałem, że kłamstwo zarzucasz mi w innej materii, podczas gdy tobie chodziło wyłącznie o strukturę własnościową...
3.szkoda...ale i tak będziesz musiał obawiam się...
4. czy wiesz, że...kłamiesz? nigdy nie kutwiłem na koszulkach. mam wszystkie w wyśmienitym stanie po wielu praniach. dostaniesz jedną jeśli podasz w formularzu zgłoszeniowym rozmiar.
Damian pisze:no to jak biznes to biznesa zatem...
czy wiedzieliście że...mało konserwatywna i odrzucająca tradycję marki Jaguar nowa stylistyka modeli tej firmy wynika z przeprowadzonych badań marketingowych na rynkach dalekowschodnich, które pokazały, że tamtejsi klienci oczekują auta o linii dynamicznej i nowoczesnej, w "stylistyce ajpoda", zawierającym jednak prestiżowy znaczek Jaguara na masce?
Jasne...Damian pisze:masakra
poziom prestiżu hjundaja coraz bliżej
A czy wiesz, że....A z resztą, Ty wiesz.czesław&jarząbek pisze:ale...czy wiesz, że...nie za dobrze wypadłeś mimo wszystko?
Och jej...czesław&jarząbek pisze:ale wiesz...czy wiesz, że...zaczynam się martwić...zaangażowanie aso w zniechęcanie klientów do marki osiągnęło poziom który stawia pod znakiem zapytania moją dostatnią starość
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość