Blokada pewnie jest, ino ciegno trza zmajstrowacJarekM pisze:może jestem ślepy,
ale nie widzę na tych fotkach nic, co by wskazywało na obecność w tym egzemplarzu jakichkolwiek blokad

Na allegro po 300 zeta chodza

Moderator: Jerry
Blokada pewnie jest, ino ciegno trza zmajstrowacJarekM pisze:może jestem ślepy,
ale nie widzę na tych fotkach nic, co by wskazywało na obecność w tym egzemplarzu jakichkolwiek blokad
pamejudd pisze:
Blokada pewnie jest, ino ciegno trza zmajstrowac
LR nigdy nie miałem dlatego dzięki za ostrzeżenie ale gdybyś mógł rozwinąć, bo nie wiem na jakiej podstawie tak sądzisz (czysta moja ciekawość)gri74 pisze:śmietnik jakich mało ....
Na alledrogo jest wiele TD5 w tej cenie, z tego roku i liczę się z tym że igły nie kupię. Poza tym wszyscy piszą że lepiej kupić tańszy i na pakiet trochę wywalić niż za całą kasę auto. Ja mam do dyspozycji ok 10k na pakiet do Disco nie na szpej tylko eksploatacyjne rzeczy - starczy czy braknie?gri74 pisze:zresztą za 20 nie da się kupić nawet średniego stanu td5 ...
Damian pisze:z tego co słyszałem od paru osób, to taki cięgnami z allegro to najwyżej psy można łapać, wzorem Jakuba Wędrowycza
D2 ma (z przerwa na modele 2001-2003) blokade centralnego dyfra. Trzeba zmotac ciegno ktore ja uruchamia (albo wczolgiwac sie pod auto celem zapiecia i rozpiecia, jak to ktos kiedys sugerowal).chadie pisze:pamejudd pisze:
Blokada pewnie jest, ino ciegno trza zmajstrowac
A w którym miejscu dokładnie ma ona być?? bo z tego co wyczytałem to Disco ma tylko międzyosiową i uruchamia się ją z dźwigni reduktora.
Jednym robi, drugim nie robi ...pamejudd pisze:Widzialem w akcji i robi. Serio.Damian pisze:z tego co słyszałem od paru osób, to taki cięgnami z allegro to najwyżej psy można łapać, wzorem Jakuba Wędrowycza
Zreszta, kto Ci powiedzial ze mowilem o tej z linka z zuka?Ja oryginalek zanabylem w tej kwocie (tylko bez glowki wajchy i nalepy, niestety).
oj tam oj tam - po prostu świadomie udoskonalamy nasz sprzęt, przywracając nowszym generacjom, sprawdzone rozwiązania modeli starszych generacji.Damian pisze:landklinikowcy to w sporej części druciarze...
prawda - niczym bohaterowie romantyczni walczymy z nieuchronnym...a może bohaterowie tragikomiczni?pamejudd pisze:A ci co maja 300 i 200 probuja utrzymac je przy zyciu...
sobie uważaj, bo podałeś gdzie mieszkasz, i cię namierząDamian pisze:landklinikowcy to w sporej części druciarze...
Jesli ktoś nas bije to tylko nasze fury....Kwantowy pisze:Biją naszych?
doprowadzenie dwusety do zajefajności to wielka miłość powiązana z niepoliczalną zasobnością portfelaDamian pisze:prawda - niczym bohaterowie romantyczni walczymy z nieuchronnym...a może bohaterowie tragikomiczni?pamejudd pisze:A ci co maja 300 i 200 probuja utrzymac je przy zyciu...
ach ten andrzej, co?pamejudd pisze:Nie bija, tylko sobie drwiny niskich lotow urzadzaja. Ten jeden taki szczegolnie, z tym dzipem w awatarze.
Teraz pomyśl jaki kawał życia zmarnowałeś przed kompemDamian pisze:kurka, to już tyle postów mam?
jak ten czas leci, zaraz walnie mi dziesięciolatka (i forum przy okazji też)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości