i zlot i łukosek.
i fiflak który próbował spalić domek o trzeciej w nocy...

Moderator: Jerry
był.Mroczny pisze:allooooo
i jak zlot?
a ten domek prawie plonacy to na zakonczenie byl?Znaczy atrakcje mnie ominely?czesław&jarząbek pisze:ano był.
i zlot i łukosek.
i fiflak który próbował spalić domek o trzeciej w nocy...
Oj tam, oj tam... nie instalacja..tylko grzejnik nie wytrzymał napięć...a co za tym idzie wyj..korki...czesław&jarząbek pisze:nie, z piątku na sobotę. siedział u nas i snuł opowieść o gekonie podczas gdy w ich domku jarała się instalacja
czesław&jarząbek pisze:nie zrobiłem ani jednej foty.
kiedy niby?Mroczny pisze:zajechaliśmy kurtuazyjnie rękę uścisnąć - nawet lr mieliśmy jednego
a tam cisza, spokój.. nawet śladów pożogi niet
LR_Olek pisze:czesław&jarząbek pisze:nie zrobiłem ani jednej foty.
czesław&jarząbek pisze:LR_Olek pisze:czesław&jarząbek pisze:nie zrobiłem ani jednej foty.
której dokładnie części tego zdania nie rozumiesz?
okolice 15 w niedziele... semafor nas przytrzymał znaczącoczesław&jarząbek pisze:kiedy niby?Mroczny pisze:zajechaliśmy kurtuazyjnie rękę uścisnąć - nawet lr mieliśmy jednego
a tam cisza, spokój.. nawet śladów pożogi niet
cały czas praktycznie byłem na miejscu.
Mroczny pisze:
semafor nas przytrzymał znacząco
gruszkin pisze:Mroczny pisze:
łooooo karwa chyba się w najbliższym czasie wybiorę na placki do semafora
czesław&jarząbek pisze:ty, kurzofretka...zadupcaj do gdyni po paczkę dla mnie i pod same drzwi poproszę...
Baaaa... Nawet ja już wracałem. Choć spałemczesław&jarząbek pisze:łeee...
o 15 w niedzielę to nawet ja już byłem w drodze powrotnej.
czesław&jarząbek pisze:u baby już. tobie jakoś nie ufam
to i tak dobrze, że na 15 dotarł.. wróżyłem 18.. jak ogłosił mobilizację na godzinę 12, to oceniwszy szanse powodzenia misji na ~0 spokojnie powróciłem do zajęć stoczniowo-jachtowych..czesław&jarząbek pisze:sie mroczuś w tym roku zabarłożył i nie zdążył przylansować
już za tydzień jest majLR_Olek pisze:gruszkin pisze:Mroczny pisze:
łooooo karwa chyba się w najbliższym czasie wybiorę na placki do semafora
ty,semafor... za tydzien 5 rano warujesz na schodach
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości