zupełnie z tych samych powodów dla których piwo w knajpie nie może kosztować tyle co w lidlu.

Moderator: Jerry
W proponowanym przedziale cenowym crv diesel są z roku 07- 10. Większość już ma 200k albo wielokrotność. Musisz liczyć się z 10l on. Są bezawaryjne pod warunkami:kriston pisze:Propo hondy,czy silnik dyzla jest na tyle bezawaryjny że zrobi 200 tyś.bez problemów?uaz&nissan pisze:Kup hondę.
A jak z odpalaniem w duże mrozy -15-20st.?
czesław&jarząbek pisze:nie wiem, pijam za lidlem
Będzie taki do sprzedania w mojej rodzinie i już dwa lata temu zapowiedziałem że jak będzie sprzedawał to niech daje znać,wersja executive tylko karwa czarnyuaz&nissan pisze:W proponowanym przedziale cenowym crv diesel są z roku 07- 10. Większość już ma 200k albo wielokrotność. Musisz liczyć się z 10l on. Są bezawaryjne pod warunkami:
-nikt nigdy nie zatankował benzyny i odpalił
-był skrupulatnie i bez obtaniania serwisowany
-nie jest z niemiec
-miał wykonane kampanie serwisowe
-paliwo nie pochodziło z płukania cysterny
no tak, pochodzenie i segment premium zobowiązujączesław&jarząbek pisze:nie może być oszczędne.
zupełnie z tych samych powodów dla których piwo w knajpie nie może kosztować tyle co w lidlu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość