A 109 to normalny samochód, nawet regulacja foteli jest

mnie w niej tylko wkurza jedna rzecz: grafitacyjnie zamykające się drzwi... po dwuch tygodniach grzebania w Serii i pod nią uwarzam, ze przed każdą grubszą robotą należy drzwi zdemontować

Moderator: Jerry
ee?Tapeworm pisze:wiem problem w tym, że miejsca nie miałem by skrzela rozchylićbratek pisze:śnurkiem do zderzaka z przodu...![]()
ale teraz przynajmniej jak zrobisz sam to bedzie samochod zrobiony na cycusTapeworm pisze:wiesz co nawet mnie nie wku.wiaj cały samochód jest podokręcany tak, że długa laga i zapieranie się nogami o koło pozwalają odkręcić cokolwiek podspodemharris pisze:jednym słowem stałes sie bezwiednie ofiarą druciarstwa poprzednika![]()
ogółnie to muszę wszystko poodkręcać...wszystko pokolei i skręcić pożądnie i z głową
Prorok pier.lony normalniebratek pisze:
A jak już będziesz wrzucał skrzynię na jej miejsce - uważaj na pedał sprzęgła. Ja uważałem, ale kumpel, który pomagał - nie. I w krótkim czasie zapoznałem się z tematem "Budowa, działanie, naprawa układu hydraulicznego sprzęgła w LR SIII". Temat wielce (momentami) inspirujący...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości