Disco to zwykły dupowóz dziś widziałem FC101 w akcjiLR_Olek pisze:chlop sie denerwuje,a przeciez dyskoteka sie jezdzi jak kazdym innym autem?
bezsensu

Moderator: Jerry
jajca Se Tomek robisz czy poważnie pytasz ?TomaszRT pisze:Międzyosiowego MRdarkman pisze:"tej blokady" tzn której ? i czego ?
@kluczu od kąd zostałeś lezbijką zrobiłeś sie strasznie nerwowyklucz13 pisze:Bo kiedyś szofer to był poważny zawód i trza było wiedzę posiadać i umieć z niej skorzystać a teraz siada byle debil i żąda żeby auto przewidziło jego myśli
nie kupujmobile pisze: Wyobraź sobie że ciężko pracuje i nie ma czasu nawet doczytać pewnych rzeczy, ale dla ciebie jestem debilem.
Pozdrawiam
Pytałem poważnie, czy Disco '00 ma skrzynię rozdzielczą z wbudowaną blokadą międzyosiowego MR, której jednak nie można uruchomić za pomocą drążka w kabinie, chyba że zakupimy na stronie https://www.expeditionexchange.com/discovery/ zestaw o oznaczeniu EW21 i go zamontujemy ?darkman pisze: jajca Se Tomek robisz czy poważnie pytasz ?
-od 1999 do 2002 ma jak napisałeś "ukryte", działają dobrze i ludzie ,a przynajmnie ich część chwalą toto i im się podoba - znaczy posiadaczom (należy ich czasem odróżnić od użytkowaników)
-od 2003- posiada z powrotem w standardzie,
Cześćbratek pisze:nie kupujmobile pisze: Wyobraź sobie że ciężko pracuje i nie ma czasu nawet doczytać pewnych rzeczy, ale dla ciebie jestem debilem.
Pozdrawiam
Landek ma dla Ciebie tyle czasu co Ty dla niego. Przy założeniu, że nie masz nawet czasu na poszukanie (nie zadawanie pytań, które wielokrotnie już były omawiane na forum) informacji - daj se pokój. Olewany wóz oleje Cię i będziemy mieli kolejnego Ajgora...
Szkoda Twojego czasu, nerwów, pieniędzy. I szkoda samochodu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości