Komputer doświadczania w podobnym terenie najwyraźniej nie miał

Moderator: Jerry
Testowali w Top Gear D3 Clarkson wjechał nim na górę w Szkocji, dwa razy osiadł na łące podobnie jak wyżej, ekipa go wyciągała przy pomocy wyciągarki i kotwicy.pezet pisze: A nie widzialem nigdy "testow" w blocie, czy innym - wymagajacym terenie.
No, moze raz - w Top Gear, jak X5 wjechal na łąkę - i co chwile sie wieszal na nierownosciach, a ratowal go Defender
Ja się tylko zastanawiam nad trwałością takiego auta. Czy takie dziesięcioletnie D3 będzie się jeszcze nadawało do jeżdżenia. Bo obecnie 10-cio letnie Dyskoteki są w całkiem w porządku.GAZFAN pisze:Jezdzilem D3 w roznych warukach.
Na pokazach dla wojska po poligonach, na imprezach roznych. woda, piach, bloto. i za prawde powiadam wam ze daje rade. nawet jesli pod woda nie ma utwardzonych miejsc. w robocie mam sporo takich zdjec z roznych jazd.
Robi
pezet pisze: walczyc z wajhami, brakiem wspomagania i deszczem kapiacym na glowe, niz luksusowym autem, gdzie jestem odizolowany od otoczenia, a decyzje podejmuje elektronika.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości