czesław&jarząbek pisze: no.
na pocieszenie olo ci kopsnie chomika w gratisie...
albo parkę

http://www.allegro.pl/item204635826_par ... nowa_.html

Moderator: Jerry
czesław&jarząbek pisze: no.
albo parkę
ale w sensie inżynierze, że co?klucz13 pisze:czesław&jarząbek pisze: no.
albo parkę
![]()
http://www.allegro.pl/item204635826_par ... nowa_.html
Misiu ja mam Safix A, tam nie ma łożyska,tam jest tulejka(smarowanie ma)bratek pisze: 2. zębatka 576707 - reverse idler gear - pracuje na łożysku FRC1812 - jak składałeś to dałeś na to łożysko oliwy? nie wiem jak tam jest z jego smarowaniem - może chodzi na sucho?
Strasznym dzieckiem być musiałeśczesław&jarząbek pisze:miałem...
jako bachor
Jak miała samca na karku to co miała zrobić?czesław&jarząbek pisze:bez przerwy sie klonowały, a potem samica zeżerała młode...a potem sczezły...
oj Olo w jakim ty świecie żyjeszLR_Olek pisze: ale ze jaki tytul?
jak mozna o chomikach pisac cokolwiek?
- tam, gdzie studiowałem istniał "Zakład technologicznych podstaw eksploatacji i żywienia koni"Tapeworm pisze: oj Olo w jakim ty świecie żyjesz![]()
dla chcącego nic trudnego, w katedrze zwierzą futerkowych, czy jakoś tam,
tytuł coś w rodzaju "Genetyczne uwarunkowanie umaszczeń u chomików syryjskich"
Badań w niema, jest to wzasadzie zebranie materiałów z całego świata(w poszce nikt tym się na poważnie nie zajoł) i wydanie w formie całościowej
Namiary? Urząd Miasta Sopotu w dniach roboczych i godzinach pracy tegoż. A tak serio - nie wybieram się w okolice NDG - ale jakby to z przyjemnością wpadnę coby skorzystać z ekspertyzy.LR_Olek pisze:
Mam plan bratek.
Daj mi jakis namiar na siebie,albo jak bedziesz w poblizu NDG to sie ujawnij i poslucham czy ta skrzynia jest szrot czy tylko masz wyczulone ucho ...
no
O zesz w morde...bratek pisze:Namiary? Urząd Miasta Sopotu w dniach roboczych i godzinach pracy tegoż.LR_Olek pisze:
Mam plan bratek.
Daj mi jakis namiar na siebie,albo jak bedziesz w poblizu NDG to sie ujawnij i poslucham czy ta skrzynia jest szrot czy tylko masz wyczulone ucho ...
no
i tu się mylisz gdyż albowiem wgląd w trzewia reduktora z możliwością pomacania i poszarpania uzyskujesz bardzo łatwo - patrz post wyżej...Tapeworm pisze:Największy shit że jestem bez warsztatu, kluczy(9/16)brak i z diagnozą ciężko... a nie chce go pruć nie potrzebnie... bo wiem ile to roboty
Bartku Bartku, ja już to mam przećwiczone i najwięcej walki jest z... wałamibratek pisze: i tu się mylisz gdyż albowiem wgląd w trzewia reduktora z możliwością pomacania i poszarpania uzyskujesz bardzo łatwo - patrz post wyżej...
Niestety - klucze calowe są tu niezbędne - pokrywa dolna reduktora jest takowymi przykręcona, a metrycznymi tylko zniszczysz (zazwyczaj) dość mocno trzymające śruby...
Wibracje na wale - czemu nie, tylko dlaczego zanikają po załączeniu przodu (a także na redukcji)?
ps. zanim spuścisz olej - sprawdź czy jesteś w stanie odkręcić wlew (1/2')... się zapieka...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość