Defender 90 a 110
Moderator: Jerry
Może wrto by było spróbować ten błąd wyprostować. Cieżka sprawa, bo międzynarodowa, ale może się opłacić.
W policji też nie są palcem robieni i landami jeżdżą. Jak będziesz miał kontrol i trafisz na kumatego, to może się to skonczyć parkowaniem wozu na depozytowym i wielomiesięczną drogą procedurą. A nocka na policyjnym prkingu chyba z 50zeta kosztuje. I jak się po dłuższym czasie zgłosisz po auto, to może się okazać, że została sama skorupa na cegłach.
Wiem, bo przerabiałem już taką akcję.
no
W policji też nie są palcem robieni i landami jeżdżą. Jak będziesz miał kontrol i trafisz na kumatego, to może się to skonczyć parkowaniem wozu na depozytowym i wielomiesięczną drogą procedurą. A nocka na policyjnym prkingu chyba z 50zeta kosztuje. I jak się po dłuższym czasie zgłosisz po auto, to może się okazać, że została sama skorupa na cegłach.
Wiem, bo przerabiałem już taką akcję.
no

-
- jestem tu nowy...
-
- jestem tu nowy...
No więc...
Pójdziesz do urzędu jak biały człowiek.
Zgłosisz problem. Przez niczego nie ogarniającą dziumdzię w okienku zaczniesz być momentalnie traktowany jak boss świata przestępczego i niepożądany element aspołeczny w jednym.
Nie spotkasz się nawet z cieniem zrozumienia. Będzie dobrze jeśli nie wezwą na biegu policji. Próbując wyjaśnić w czym rzecz staniesz się obiektem nienawiści reszty kolejkowiczów.
A na koniec ( w najlepszym wypadku ) odeślą Cię z kwitkiem i każą odkręcać sprawę na własną rękę. I w tedy zacznie się polka. Jeden plus może być z tego - wraz z finałem tej historii może się okazać, że całkiem biegle władasz duńskim językiem
Pójdziesz do urzędu jak biały człowiek.
Zgłosisz problem. Przez niczego nie ogarniającą dziumdzię w okienku zaczniesz być momentalnie traktowany jak boss świata przestępczego i niepożądany element aspołeczny w jednym.
Nie spotkasz się nawet z cieniem zrozumienia. Będzie dobrze jeśli nie wezwą na biegu policji. Próbując wyjaśnić w czym rzecz staniesz się obiektem nienawiści reszty kolejkowiczów.
A na koniec ( w najlepszym wypadku ) odeślą Cię z kwitkiem i każą odkręcać sprawę na własną rękę. I w tedy zacznie się polka. Jeden plus może być z tego - wraz z finałem tej historii może się okazać, że całkiem biegle władasz duńskim językiem

-
- jestem tu nowy...
ale to jest nadal nurtujace....robert2410 pisze:Tylko w trakcie zakupu na aukcji nic nie wiedziałem o land roverach.
jak mozna nic nie wiedziec o czyms co sie kupuje?
widac jestem jakis starej daty

chyba se kupie np..... kia rexton

-
- jestem tu nowy...
Nadrobi straty i szybko poznaLR_Olek pisze:ale to jest nadal nurtujace....robert2410 pisze:Tylko w trakcie zakupu na aukcji nic nie wiedziałem o land roverach.
jak mozna nic nie wiedziec o czyms co sie kupuje?
widac jestem jakis starej datyzawsze sprawdzam co kupuje
chyba se kupie np..... kia rextonbo nic o nim nie wiem, oprocz tego ze jest z korei

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
kolor uratuje Cię od kontroli drogowej. Tylko napis ZAKŁAD ENERGETYCZNY - REJON PÓŁNOC i dzidarobert2410 pisze:Drzwi od kierowcy wgniecione, no i cały do malowania bo nieładny kolor firmowy służby

Ostatnio zmieniony ndz cze 24, 2007 10:03 pm przez dudek, łącznie zmieniany 1 raz.
AMG M35A2C 2 1/2 TON
AMG M151A2 MUTT 1/4 Ton
M416
XJ 4.0
AMG M151A2 MUTT 1/4 Ton
M416
XJ 4.0