Przyznaję, że ...
Moderator: Jerry
nie pianę tylko poważny temat, nie powiedziałem że nie jadę tylko trzeba Żonce pomóc i z Jurasem ktoś musi zostaćmacmal2 pisze:Wy tu dopiero bijecie pianę![]()
![]()
![]()
![]()
a w roli głównej oczywiście mgr biologii stosowanej-JPI
a nad Wisłę to dziś nie jedzie
jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
Eee nie, wróćmy do właściwego tematu:
to brzmi interesująco
Fajnie, że mogłam sie do Was przyłączyć, bo widzę, że macie inspirujące pomysły... W efekcie pojawią się nowe bilbordy: Kobitka z pęsetką w ręce i podpis: "bo nie dał kluczyków do Serii"

jpi pisze: qrcze nie wiem czy woskiem tak źle bo raz i po bólu a jak Jolietka dorwie się za pęsetkę lub cęgi i po piórku będzie robić, to dopiero będzie horror

to brzmi interesująco

Fajnie, że mogłam sie do Was przyłączyć, bo widzę, że macie inspirujące pomysły... W efekcie pojawią się nowe bilbordy: Kobitka z pęsetką w ręce i podpis: "bo nie dał kluczyków do Serii"

Ruslana, Ruslana
nieźle oczytana
nieźle oczytana
jak Ptak grzeczny to możesz go oblecieć takim depilatorkiem z lodem czy coś wtv była reklama a jak niegrzeczny to cęgami i za naskórekJolietka pisze:Eee nie, wróćmy do właściwego tematu:jpi pisze: qrcze nie wiem czy woskiem tak źle bo raz i po bólu a jak Jolietka dorwie się za pęsetkę lub cęgi i po piórku będzie robić, to dopiero będzie horror
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to brzmi interesująco![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
Jolietka zadbaj o mężaJolietka pisze:Buhaha!jpi pisze: cz już jest wyskubany pod rosół?
Właściwie to dobry pomysł wyskubać .... chociaż to trochę brzmi jak przemoc .... w kurniku

http://wiadomosci.onet.pl/1561340,11,item.htmlWojewoda dolnośląski Krzysztof Grzelczyk wydał rozporządzenie zakazujące trzymania drobiu na otwartej przestrzeni. Wszystko z powodu ptasiej grypy na terenie Republiki Czeskiej.
JarekK pisze: Jolietka zadbaj o męża
Cytat:
Wojewoda dolnośląski Krzysztof Grzelczyk wydał rozporządzenie zakazujące trzymania drobiu na otwartej przestrzeni. Wszystko z powodu ptasiej grypy na terenie Republiki Czeskiej.
Tak jest

Małżowinka to strefy strzeżonej, a ja ? do Disco i to mi się podoba!!!!!!
@Ptaku, fajnych masz kolegów na Forum

Ruslana, Ruslana
nieźle oczytana
nieźle oczytana
Jakieś podobne do siebie te kaczki
Po tysiączku mam dość. Dobrze że to tylko gra i w rzeczywistości są tylko dwie
A może jest gra co sie rzuca w "baby" np. przesolonym obiadem?

Po tysiączku mam dość. Dobrze że to tylko gra i w rzeczywistości są tylko dwie

A może jest gra co sie rzuca w "baby" np. przesolonym obiadem?

Discovery 300 Tdi
http://www.walbrzych4x4.pl/
http://www.walbrzych4x4.pl/
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie: