tymbardziej, że ludzie tak długo nie żyjąJarekK pisze:tylko bez starości tu proszęcichy_SIII_109_SW pisze: a na starość w ramach fanaberii zakupi sobie Serię![]()

acha - dałem standardowo mtv.
Moderator: Jerry
Kto zaczął na Frelku raczej nie skończy na Disco. Nie dożyjecichy_SIII_109_SW pisze:Robienie osobnych działów nie ma sensu, ktos dzis jeździ dzisiaj Frelkiem, jutro przesiądzie się na Disco, a na starość w ramach fanaberii zakupi sobie Serię lub Defa i co bedzie musiał serfować po róznych forach, a tak ma wszystko jak na tacy.
Jedna marka - wszyscy równi![]()
no oczywiścieBORTY pisze:ale fanaberię pozostawiamy jako w pełni uzasadnionąJarekK pisze:tylko bez starości tu proszęcichy_SIII_109_SW pisze: a na starość w ramach fanaberii zakupi sobie Serię![]()
?
Freelek,Disco,Range ..... dle mnie jest jedną stajnią.JarekK pisze: a tak wracając do tematu
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic. ... 379#975379
osobne podforum to chyba dobry pomysł
To że sobie nie odmachują to nie przypadłość właścicieli LR, ale cecha narodowa. Wrodzona niemal patologiczna niechęć do innych rodaków jest, poza okresami wojen, wielkich zrywów i klęsk żywiołowych, czymś co wręcz wyróżnia nas na świecieLandRadek pisze:Szanowne Grono!
Lotości!
Najpierw płacz, że sobie nie odmachujemy...a doprowadzimy do wzajemnych gestów F... off na mijance
Już Was namierzyliśmyRAF z Ochoty pisze:... to się dopiero kolesie spod znaku wybuchającej głowicy albo innych gie kwadratów ucieszą na taki spadek morale u nas
No teraz to dowaliłeś!Tapeworm pisze:Ok racja nie należy dyskryminować, tylko jest jeden problem...
jak często widujecie ferdka w terenieja raz widziałem, przerażenie w oczach właściciela było najlepsze
No a teraz na serio, większość samochodów znam z terenu...dopiero tam widać ich możliwości, jak właściciel w porządku to nawet da się przejechać i wiemy o czym mówimy...a ferdka to ja nawet z warsztatu nie znam, bo one w ASO siedzą... więc to nie my ich na margines zganiamy tylko, oni sami jacyś tacy wyobcowani są
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość