Problem z odpaleniem RR
Moderator: Jerry
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
atari to wypas

ten cano-szynowy szajs tylko tak mądrze wygląda z perspektywy nakładki pod winde
tak naprawdę systemy boscha, a zwłaszcza edc 1.3.1 są mega-prymitywne. przy nich snopowiązałki pfmż płock są frywolne jak silniki rockwell'a do columbii

dopiero thunder można nazwać entelygentnym i adaptującym się do okoliczności

ten cano-szynowy szajs tylko tak mądrze wygląda z perspektywy nakładki pod winde
tak naprawdę systemy boscha, a zwłaszcza edc 1.3.1 są mega-prymitywne. przy nich snopowiązałki pfmż płock są frywolne jak silniki rockwell'a do columbii

dopiero thunder można nazwać entelygentnym i adaptującym się do okoliczności
#noichuj
e no to było zaproponować pomoc takie "mobilne internacjonalne ASO LR"...czesław&jarząbek pisze:mam
nic mi tak nie poprawia humoru jak kasowanie za podniesienie hasioka albo zgaszenie świętej trójcy...
krzemowa dolina...money for nothing chicks for free...
robisz rundkę nach berlin, a gościa za "sesje wyjazdową" kasujesz tak jakbyś osiemnastolatka lał do baku... oczywiście vejtem gnasz

oczywiście znam twoją odpowiedź : "nie chce mi się"

lub wersja po skonsultowaniu z PRem "nie jestem tak pazerny"

SeriaIII made by craftsmen-driven by psychos
-
- jestem tu nowy...
Dziekuje wszystkim
za udzielanie jakichkolwiek inf a w szczegulnosci nicowi czesław&jarząbek. Bez servisu i tak by sie nie obeszlo koszt niewielki 40eur,i po sprawie. Jednak imobilajzer byl zblokowany a rozrusznik krecil i to jest ciekawe???
Ps . Z niektorych wypowiedzi jak szajswageny czy jakies tam inne glupoty, to i tak jestem zadowolony z RR to jest auto z dusza i ma cos w sobje.
Zawsze chcialem miec takie cos wlasnie poto by wozic sie
Dziekuje i pozdrawiam

za udzielanie jakichkolwiek inf a w szczegulnosci nicowi czesław&jarząbek. Bez servisu i tak by sie nie obeszlo koszt niewielki 40eur,i po sprawie. Jednak imobilajzer byl zblokowany a rozrusznik krecil i to jest ciekawe???
Ps . Z niektorych wypowiedzi jak szajswageny czy jakies tam inne glupoty, to i tak jestem zadowolony z RR to jest auto z dusza i ma cos w sobje.
Zawsze chcialem miec takie cos wlasnie poto by wozic sie

Dziekuje i pozdrawiam

obeszlo by sie bez serwisu jesli rzeczywiscie bylo to tylko immobilazer - wystarczy jak wspominalismy kluczykowac auto,
lepiej sprobuj kiedys ze spokojem bo mozesz kiedys utknac w miejscu bez serwisu
- problem jest tylko jak zamek szwankuje - a u mnie np. sie tak dzieje - zamek dziala poprawnie i wszystko jest ok - ale jak przychodzi do kluczykowania to nie potwierdza klikania w lewo - przyjmuje sygnaly tylko w prawo - wiec dupa blada
Generalnie jak sie ma hasioka to warto zakupic jakies manuale do niego i poczytac lub wrzucic gdzies do auta - bo w chwili kryzysu przyda sie jak znalazl
lepiej sprobuj kiedys ze spokojem bo mozesz kiedys utknac w miejscu bez serwisu

- problem jest tylko jak zamek szwankuje - a u mnie np. sie tak dzieje - zamek dziala poprawnie i wszystko jest ok - ale jak przychodzi do kluczykowania to nie potwierdza klikania w lewo - przyjmuje sygnaly tylko w prawo - wiec dupa blada

Generalnie jak sie ma hasioka to warto zakupic jakies manuale do niego i poczytac lub wrzucic gdzies do auta - bo w chwili kryzysu przyda sie jak znalazl