Land Rover Freelander problem z elektryka

wszystkie serie i modele...

Moderator: Jerry

Awatar użytkownika
Jolietka

Post autor: Jolietka » pt wrz 28, 2007 10:37 am

Kacper_ pisze:Widze, ze to forum jest totalnie zakompleksione
:o
czy chodzi o kompleks niższości, że niby z frelka jest lepsza widoczność ?
Zapomnij, ze ktos Ci pomoze, bo nikt nie ma pojecia, wszyscy tylko lubia wkurw... innych, ale po co? Sprawia wam to przyjemnosc?
:roll:
Nie pasuje wam cos to sie nie wypowiadajcie, jezeli was o to nie pytaja
Twój topic wskazuje na to, że pytałeś ...
Czy ja gdzies napisalem, ze kocham to auto?
może tu tkwi problem :lol:
Ruslana, Ruslana
nieźle oczytana

Awatar użytkownika
jpi

Kontaktowanie:

Post autor: jpi » pt wrz 28, 2007 10:51 am

Bo Szanowny Kolego gro użytkowników tego forum lubi swoje kupy złomu w większym czy mniejszym stopniu a pomaganie jakiemuś handlarzykowi przez którego można trafić na takiego gniota po prostu się nie opłaca

jak motasz go tylko po to co by potem pogonić jakiemuś biedaczynie to skorzystaj z mozliwości zarejestrowania na innym forum np. wiejskituning.pl
spełniammarzenia.com
:)3
jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team

Awatar użytkownika
Ptak

Post autor: Ptak » pt wrz 28, 2007 12:03 pm

Chłopie schowaj się do tego Twojego "auto komisu " w którym uprawiasz to swoje badziewiarstwo i ty nie denerwuj normalnych Landroverowców :wink:
Bo potem i tak te problemy wypłyną na forum w postaci kogoś kogo uszczęśliwisz tym badziewiem.
Był tu kiedyś taki koleś jak Ty i szybko sie zmył, bo gadka była taka jak z tobą .
Poszukaj sobie zaworu bezpieczeństwa i zmniejsz nastawę o połowę to może zrozumiesz co te Świry (znaczy inni użytkownicy LRów) usiłują Ci powiedzieć .
A jak nie dociera to powiem to głośno: BADZIEWIARZOM MÓWIMY NIE !!
Dotarło ??
LR Disco 300
LR SIII reanimacja
Chodój łópiesz

Kacper___
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Kacper___ » pt wrz 28, 2007 10:27 pm

Nikt z was nie ma pojecia o przekladaniu kierownicy, a wszyscy sa najmadrzejsi !! Ja jak czegos nie wiem lub nie jestem pewny to sie nie wypowiadam. Jak bym chcial komus gowno wcisnac to sprzedalbym w takim stanie jak jest i nikt by nawet tego nie zauwazyl. A skoro staram sie to naprawic znaczy, ze nie chce nikogo wypierdal.... Rozumiem, ze nikt nie chce tego robic za frajer, dlatego prosilem o namiary na osobe (nie chce jechac do salonu, bo wszyscy wiedza jak sie tam placi, a poco wyrzucac pienieadze w bloto) lub firme, ktora to zrobi. Ale kazdy zamiast choc troche sprobowac pomoc wyrazal swoja opinie na temat aut z anglii. Czy tematem tego watku jest: " Co powiecie o przekladaniu kierownicy z wersji angielskiej na europejska" ??
I tutaj jest wasz najwiekszy problem, jak nie umiesz pomoc to chociaz nie utrudniaj !!

Awatar użytkownika
Tapeworm

Post autor: Tapeworm » pt wrz 28, 2007 10:29 pm

nie nazywaj ferdka samochodem, obrażasz w ten sposób wszystkie tico i cienkocienko :)21
SeriaIII made by craftsmen-driven by psychos

klucz13

Kontaktowanie:

Post autor: klucz13 » pt wrz 28, 2007 10:33 pm

Kacper___ pisze:Nikt z was nie ma pojecia o przekladaniu kierownicy, a wszyscy sa najmadrzejsi !! Ja jak czegos nie wiem lub nie jestem pewny to sie nie wypowiadam. Jak bym chcial komus gowno wcisnac to sprzedalbym w takim stanie jak jest i nikt by nawet tego nie zauwazyl. A skoro staram sie to naprawic znaczy, ze nie chce nikogo wypierdal.... Rozumiem, ze nikt nie chce tego robic za frajer, dlatego prosilem o namiary na osobe (nie chce jechac do salonu, bo wszyscy wiedza jak sie tam placi, a poco wyrzucac pienieadze w bloto) lub firme, ktora to zrobi. Ale kazdy zamiast choc troche sprobowac pomoc wyrazal swoja opinie na temat aut z anglii. Czy tematem tego watku jest: " Co powiecie o przekladaniu kierownicy z wersji angielskiej na europejska" ??
I tutaj jest wasz najwiekszy problem, jak nie umiesz pomoc to chociaz nie utrudniaj !!
Wlazłeś na forum jak cham ,sadzisz się jak jajko na patelni i rządasz żeby wszyscy lecieli ci z pomocą więc mam do cię trzy słowa:Bujaj się frajerze
Amen
:)21
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

Awatar użytkownika
Jolietka

Post autor: Jolietka » pt wrz 28, 2007 10:34 pm

Kacper_ pisze:jak nie umiesz pomoc to chociaz nie utrudniaj
a na czym niby polega to utrudnianie? :wink: Aaa, trzeba czytać ze zrozumieniem :)21
klucz13 pisze:sadzisz sie jak jajko na patelni
:lol: dobre, tego nie znałam, ale oddaje jak ulał zachowanie @Kacper_ tylko, żeby się Gość za bardzo nie rozlał i nie przypalił, bo będzie nieładnie pachnieć :lol:
Ruslana, Ruslana
nieźle oczytana

Kacper___
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Kacper___ » sob wrz 29, 2007 9:40 am

klucz13 pisze: Wlazłeś na forum jak cham ,sadzisz się jak jajko na patelni i rządasz żeby wszyscy lecieli ci z pomocą więc mam do cię trzy słowa:Bujaj się frajerze
Amen
:)21
Niestety musze Cie zmartwic i nie znize sie do waszego poziomu, nie mam ochoty sie z nikim klocic, ani wyzywac. Pozdro

Awatar użytkownika
Ptak

Post autor: Ptak » sob wrz 29, 2007 10:06 am

:)19 :)20 :)21
LR Disco 300
LR SIII reanimacja
Chodój łópiesz

michał_śląsk
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: michał_śląsk » sob paź 06, 2007 9:43 pm

Widze,że samo słowo freelander juz Cie rozjechali... Na tym forum to normalne... Mnie tez tak potraktowali jak miałem problem z radiem

Awatar użytkownika
jogibabuu

Post autor: jogibabuu » sob paź 06, 2007 9:50 pm

ludzie, czytajcie nazwe strony - rajdy4x4.pl - moze cos rozjasni, a jak nie to trudno, moze jaki znachor pomoze :)21
Mistrzow uprasza sie o spokoj

ODPOWIEDZ

Wróć do „Land Rover, Range Rover”