Jakie poprawic wlasnosci terenowe w nowo kupionym Defie 110?
Moderator: Jerry
- Discotheque
-
Godzine temu ogladalem RRa Sporta w Makro za 60zl naprawde jest duzy.jpi pisze:ten duży rr sport to go też widziałem u nas w "kerfurze" tylko te 499 to nijak nie przejdzie przez mamę mikołajową![]()
![]()
A LRIII byl chyba w ofercie selgrosu za 59zl
W Selgrosie tez sa big foty - dluga gelenda i Toyota FJ
Forumowym oszołomom mówimy stanowcze NIE!
kurna.... jade do selgrosa,tylko kwity firmy musze odszukac,co by mnie wpusciliDiscotheque pisze:Godzine temu ogladalem RRa Sporta w Makro za 60zl naprawde jest duzy.jpi pisze:ten duży rr sport to go też widziałem u nas w "kerfurze" tylko te 499 to nijak nie przejdzie przez mamę mikołajową![]()
![]()
A LRIII byl chyba w ofercie selgrosu za 59zl
W Selgrosie tez sa big foty - dluga gelenda i Toyota FJ

- Discotheque
-
Jutro tzn.dzis.... to nie mam czasu na wdupczenie,cokolwiek by to mialo znaczycDiscotheque pisze:Jutro tam bede kolo poludnia to mozesz poczekac pod drzwiami, jedna osobe moge wdupczyc do srodka na moj papierLR_Olek pisze: kurna.... jade do selgrosa,tylko kwity firmy musze odszukac,co by mnie wpuscili

ale sprawdz okiem co maja z land roverow

- Discotheque
-
No to tak, Disco III sa w kolorach srebrnych, czarnych dresiarskich, czerwonych ala "Olo" i niebieskich ala "barbie"
Przednie zawieszenie niezalezny zawias na sprezynach, tyl sztywny. Uwaga z tylu MECHANIZM ROZNICOWY
przez co jak zalapie wykrzyz na dywanie to trza pchac
i nie kreci baczkow na panelach jak 110. Pilot wygodny w ksztalcie sterowania z kierownica. Koszt niestety 59zl ale netto.
Dla chcacych kupic Defa 110 w sieci REAL dowiezli po 49.90zl brutto!!!
LR III

oba porownanie wielkosci

cos musi byc na rzeczy bo jak gadalem z obsluga wszystkie dlugie gelendy big footy zeszly w ciagu paru godzin
, pozostalo 14 sztuk LR III i full Toyot FJ 
Przednie zawieszenie niezalezny zawias na sprezynach, tyl sztywny. Uwaga z tylu MECHANIZM ROZNICOWY

Dla chcacych kupic Defa 110 w sieci REAL dowiezli po 49.90zl brutto!!!
LR III

oba porownanie wielkosci

cos musi byc na rzeczy bo jak gadalem z obsluga wszystkie dlugie gelendy big footy zeszly w ciagu paru godzin

- Discotheque
-
Roch pisze:kurcze, 6XII za pasem, czas chyba "dzieciom" prezenty robic.
Tylko nie zamawiaj niczego juz przez internet z wysylka poczta nawet priorytetem. Jest problem w glownej sortowni w Gdyni, dopiero przerabiaja paczki sprzed 15 dni

- Discotheque
-
Moj brat wlasnie kupil mojemu mlodemu pod choinke zdalnie sterowanego duzego Jeepa
a rownolegle dziadek jakiegos big Hummera tez zdalnie sterowanego.
Mam chyba za male mieszkanie ale szansa ze mi szczeniak nie bedzie LRow zabieral i bede mogl je spokojnie motac po swojemu
Na pierwszy rzut idzie wyciagarka do 110, przekladnie juz mam.

Mam chyba za male mieszkanie ale szansa ze mi szczeniak nie bedzie LRow zabieral i bede mogl je spokojnie motac po swojemu

Na pierwszy rzut idzie wyciagarka do 110, przekladnie juz mam.
selgros,Galik pisze:dzisiaj se robie looz i na necie śmigam po legalu, ale jutro już nie będzie tak łatwodarkman pisze:przecież napisane, że w sieci Real ! Gamoniu.. lekcje odrobione, ze po necie śmigasz czy nielegalka pokryjomna ?
makro
i
kazdy madafaka spermmarket
probka

Ostatnio zmieniony pt lis 30, 2007 11:30 pm przez LR_Olek, łącznie zmieniany 1 raz.
znalazlem takie cos na wyspach... http://www.rebelreplicas.net/