gorzej...czesław&jarząbek pisze:masakra
double masakra
Moderator: Jerry
Ale Koro dostanie honorowe członkostwoLR_Olek pisze:wreszcie od okolo miesiaca napisales cos madregoczesław&jarząbek pisze: niech możliwość pisania na dziale mają tylko ci którzy wylegitymują się dowodem rejestracyjnym własnego lr
dowod jak dowod...
jeszcze trzeba test wiedzy przeprowadzic
Luzik - po prostu wśród land-loverboyów obowiązuje 'lejzi-stajla'strzelmiś pisze:Część LR-owców to ludzi jakby z innego świata. Na konkretne pytania odpowiadają: bo się targnę, masakra, dać mu zakaz itd.
[... ciach ...]
No nie zajarzyłeś że to Maristez - więc dałeś powód do nabijania się.strzelmiś pisze:Masz rację i to co mówisz wiem. Mnie pierdoły raczej nie interesują. Nie mniej bez auta zostałem, jeno z rowerem. I dlatego szybko bym coś kupił, bo łapki do rączek przymarzają podczas pedałowania. A do pracy i w pracy kilometrów wiele. Myślę, że pytanie o ocenę przedstawionego towaru i sprzedawcy, który go oferuje to takie normalne. Bo i Czesław&Jarzabek pewnie kupując coś drogiego wolałby wiedzieć co kupuje. Chyba, że cena to ostatnia rzecz, o która pyta.
Mam wrazenie ze oczekujesz tego żeby ktoś Ci powiedział bierz tego a nie innego. Ale tak sie nie da. Bo to twoja kasa i twój wybór. Na twoim miejscu zadzwonił bym do Maristeza i pogadał bym prywatnie a nie na forum. Jak widać ma jakiś wybór. Zawsze możesz poprosić o dodatkowe zdjęcia przed wyjazdem.strzelmiś pisze:Masz rację i to co mówisz wiem. Mnie pierdoły raczej nie interesują. Nie mniej bez auta zostałem, jeno z rowerem. I dlatego szybko bym coś kupił, bo łapki do rączek przymarzają podczas pedałowania. A do pracy i w pracy kilometrów wiele. Myślę, że pytanie o ocenę przedstawionego towaru i sprzedawcy, który go oferuje to takie normalne. Bo i Czesław&Jarzabek pewnie kupując coś drogiego wolałby wiedzieć co kupuje. Chyba, że cena to ostatnia rzecz, o która pyta.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość