ale zabawnym jest jak pisza o kulturalnej nowej dzielnicy warszawy na podstawie fabryki trzciny
spróbuj tam pojechac na impreze i zostawic samochod poaz zamknietym parkingiem strzeżonym

Moderator: Jerry
ależsz nikt nie narzeka...czesław&jarząbek pisze:jesteś już prawie jak własna teściowa...sam sobie odpowiadasz i sam możesz być niezadowolony z odpowiedziRAF z Ochoty pisze:mniej masła jeść
wczoraj byłem tam chyba już czwarty/piąty raz a i tak zaliczyłem 30 minutową rundę po katowicach nim trafiłem na droge do warszawy
mniej masła
pytałem czy łumi. powiedział że łumi.
no to se pozwiedzał po nocy...
tam są takie klimaty, że jak sie goście napierdzielają akurat na torowisku to tramwaj stoi i czeka aż skończą
ja natomiast dla odmiany zwiedzałem dziś warszawską pragę
zdecydowanie przereklamowana
w szopienicach fajniej
wiesz...z ząbkowskiej chcą zrobić montmarte: galerie sztuki, knajpy, odnowione elewacje, metr mieszkania za 10k zł minimum...czesław&jarząbek pisze: ja natomiast dla odmiany zwiedzałem dziś warszawską pragę
ani sklep, ani maslanka, ani kamienica, ani prascy negocjatorzy nie mają szans przetrwania na utymanieDamian pisze:wiesz...z ząbkowskiej chcą zrobić montmarte: galerie sztuki, knajpy, odnowione elewacje, metr mieszkania za 10k zł minimum...czesław&jarząbek pisze: ja natomiast dla odmiany zwiedzałem dziś warszawską pragę
ale wpadnij jeszcze raz to zabiorę Cię na praskie Szmulki i wyślę Cię po maślankę do sklepiku w dziedzińcu trzymającej się siłą woli kamienicy
jak jesteś kiepski z negocjacji to wrócisz nie tylko bez maślanki, ale kasy i butów
lub sztuka broni się skutecznie by nie stać się plebejską, uznałbym to za pozytyw.LR_Olek pisze:Wniosek taki,ze plebs nie rozroznia sztuki od gowna...Ryszard Giedrojć pisze: Co ci analitycy wiedzą ? Od czasu jak mnie w godność uraził jakiś facet ,komplementując moją SIII, że tak śmiesznie gazik przerobiłem, w stylu "pana Samochodzika", pozbyłem sie złudzeń co do prestiżu.
Ni i. Tata tylko dlatego dostał zielone światło od rzadu GB i zwiazkow bo zostawia jak jest. i nie moze przeniesc nigdzie indziej itd.pezet pisze:Ale co my sie tu podniecamy maszynami rolniczymi z zielonym jajem.
Hitem jest to, ze TATA ma kupic Jaguara!
Oczywiscie nalezy sie spodziewac, ze po zakupie, fabryki LR i Jaguara zostana przeniesione do Indii - i za pare lat, kazdego Kowalskiego bedzie stac na Jaguara z salonu
zaprawdę powiadam ci...czesław&jarząbek pisze:ani sklep, ani maslanka, ani kamienica, ani prascy negocjatorzy nie mają szans przetrwania na utymanieDamian pisze:wiesz...z ząbkowskiej chcą zrobić montmarte: galerie sztuki, knajpy, odnowione elewacje, metr mieszkania za 10k zł minimum...czesław&jarząbek pisze: ja natomiast dla odmiany zwiedzałem dziś warszawską pragę
ale wpadnij jeszcze raz to zabiorę Cię na praskie Szmulki i wyślę Cię po maślankę do sklepiku w dziedzińcu trzymającej się siłą woli kamienicy
jak jesteś kiepski z negocjacji to wrócisz nie tylko bez maślanki, ale kasy i butów
tam nawet żelbetowe płyty drogowe nie są w stanie przetrwać
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość