luzik. od kiedy PO doszło do władzy landynki sie nie sprzedają. ale moze dobrze gadasz. jeszcze C&J mnie podpuszcza - niedobry.Pepek pisze:Coś ty zwariowałChcesz sobie z łuku w jaja strzelić
Które disco wybrać ?
Moderator: Jerry
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- RAF z Ochoty
- Discotheque
-
- RAF z Ochoty
znaczy chciałem przekazać że wybór discovery (nie wiem jak z innymi landrynami) to jak dobór małżonki....klucz13 pisze:moczem go moczem tylko równym strumieniemRAF z Ochoty pisze: to szczał
1. dobrze trzeba się zastanowić
2. koszta są duże - bo to wciąga... lub odrzuca (efekt w pln podobny)
3. "przygoda" przeważnie trwa długo
4. o ile w Łodzi są na pewno fajne miejsca dla małżonek o tyle nie wiem jak z dobrymi serwisami LR
... przepraszam po napiciu takie teksty wychodzą
LR Disco 96' katowice limited edition
Nie kupuję fotek ... mam kilka do obejżenia aut i chcę narazie weryfikacji tekstowo/wzrokowej bo i tak muszę je pomacać.
Muszę opracować marszrutę po naszym pięknym kraju i miałem nadzieję, że ktoś je już widział/zna.
Rafale dzięki za rady ale disco będzie /jeżeli będzie/ moim 14 autem i 5 4x4 ... w serwisach już nie bywam bo 25 lat temu przestałem zbierać prospekty aut
Muszę opracować marszrutę po naszym pięknym kraju i miałem nadzieję, że ktoś je już widział/zna.
Rafale dzięki za rady ale disco będzie /jeżeli będzie/ moim 14 autem i 5 4x4 ... w serwisach już nie bywam bo 25 lat temu przestałem zbierać prospekty aut

1. Muscel'69
2. Muscel'82
3. Uaz'91
4. K160-3,3T'91
5. Cherokee'95
6. Africa'00
2. Muscel'82
3. Uaz'91
4. K160-3,3T'91
5. Cherokee'95
6. Africa'00

Wojtek przepraszam ale rozwieje twoje marzenia. Nie ma tanich , dobrych disko . Albo się decydujesz na tanie i wiesz o tym że trzeba włożyć kasę, albo drożej i mniej kasy do włożenia. Czegoś takiego jak okazja w ogłoszeniach nie ma, bo jak jest okazja to się rozchodzi między swoimi.
Def 110 SW 300tka i to nie jest ostatnie moje słowo
teeczesław&jarząbek pisze:nie sztuka jak sie kontrolka od oleju albo wody w filtrze świeci obciąć wiązkę i ukryć dwa metry od czujnika...
u nas w pieknej obsranej Lodzi MPK zakleja kontrolki mowiace o zbyt mocnym przechyle autobusow.. tasma izolacyjna, zeby sie pasazerowie nie martwili
a co

mpk martwi sie o zdrowie psychiczne pasazerow

@Wojtek_K
to jeszcze do Toroo nie dzwoniles?

jak on Cie nakreci to juz nie bedizesz innych aut na drodze (ani poza) zauwazal

- RAF z Ochoty
jasne też bym tak chciał ale czasami zdarza się że bez lokalnego mistrza się nie bejdzie - i nie mówie tu o serwisach autoryzowanych tylko normalnych, gdzie są znawcy jedynie słusznej markiWojtek_K pisze:Nie kupuję fotek ... mam kilka do obejżenia aut i chcę narazie weryfikacji tekstowo/wzrokowej bo i tak muszę je pomacać.
LR Disco 96' katowice limited edition
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie: