disco to nie ciężarówka ... kup se transita dotargania gratówAntek pisze:OK, a wracając do naszych baranów ...

Moderator: Jerry
W ogóle jakoś przewrażliwiło Cię ostatnio na punkcje tego /. ;)misialek pisze:MisiaLek zwany Kiłakiem ma wrażliwą dupe
O matko, coś Ty tam zrobil z tymi mocowaniami?misialek pisze:Teraz to się w ogóle posrał zawias - gumy w amorach defowych z jakiegoś gównolitu, brak separatorów tylnych spręzyn w połączeniu z obniżeniem mocowania amora spowodował piękne wygięcie górnego gniazda sprężyny i w ogóle to teraz wole wektre, yyy znaczy się 9-3... :)
A te takie dmuchane utwardzacze sprężyn, co Brytole się nimi zachwycają?Antek pisze:Przy +2" nie miałem nigdy takiego problemu. Tylko że tym razem postanowiłem spróbować bez liftukrzyś pisze:...i jest ok .... tylko ja mam +2"
więc przód też do zmiany
Nie mam pojęcia, ale przypuszczam, że nie ma wielu użytkowników w Bolandzie. Trzeba by pogooglać. Znane mi było Volvo (chyba 740), które miało coś takiego, ale nie wiem jak to było rozwiązane, też można było wypoziomować tył pompując na stacji powietrze.Antek pisze:Na ile jest to trwałe ?? :-?
Takie coś też trafiłem:grzegorzh pisze:Air Suspension Aid to suit Discovery
Ad 1. Kryzys torzsamości mam jakiś ostatnio, a poza tym już pisałem że mi się misiaŁek źle kojarzy...grzegorzh pisze:W ogóle jakoś przewrażliwiło Cię ostatnio na punkcje tego /.misialek pisze:MisiaLek zwany Kiłakiem ma wrażliwą dupe
O matko, coś Ty tam zrobil z tymi mocowaniami?misialek pisze:Teraz to się w ogóle posrał zawias - gumy w amorach defowych z jakiegoś gównolitu, brak separatorów tylnych spręzyn w połączeniu z obniżeniem mocowania amora spowodował piękne wygięcie górnego gniazda sprężyny i w ogóle to teraz wole wektre, yyy znaczy się 9-3...
Sprężyny Ci wypadają z gniazd?
A jak obniżyleś mocowanie amorów?
I po co?
Ktoś pisał, że to też działa.misialek pisze:Dyslokator raczej stożkowy albo jakaś kombinacja alpejska z tzw byczymi jajami...
To dziwne, bo chodzą plotki, że z Defa są 2 cm dłuższe, niż Dyskotekowe.misialek pisze: Amor z 110 był identycznej długości jak mój stary. Gdyby przy obniżeniu mocowania był za długi to powinno go przy ściskaniu na wykrzyżu wcześniej lub później rozwalić. U mnie się jeszcze trzyma a mam go chyba ponad pół roku.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości