Miałemczesław&jarząbek pisze:konwersja na poziomie wsadzenia do uaza motóra c360

Moderator: Jerry
Z Priusa nie da rady, bo na sam elektryczny nie będzie zagłuszał wszystkich jęków plastików, budy, zawieszenia, hamulców, itp. No nie da rady tym jeździć, bo ciągle będzie miał wrażenie, że coś zepsute ;)Broncosaurus pisze:ponieważ retsina mi sie konczy to wyleje zupelnie nieracjoonalny jad
a moze bys wsadził do randża np. jakie hubrydowy silnik - z priusa albo jakos tak
koszerny bedzie tak samo jak te 6.5 z usa ale jaki modnie ekologiczny
:)21
spoko Robert, już przecież kiedyś bajaliśmy na ten temat, ja podzielam zdanie Pepkowe, ale loozik .robert_smoldzino pisze:ja sie nie denerwuje
raczej prostuje pomowienia
nie lubie manipulacji
wszelkiej
pzdr optymistycznie nastawiony
robert
ten kawał krowy z oryginalnym silnikiem porusza się żwawo, nawet bardzo żwawoSzymon Chlebowski pisze:101Forward Control to kawał krowy i tam taki silnik jest jak najbardziej na miejscu:)
ja mam silnik z serii II i robirobert_smoldzino pisze:@bronco za kilka(nascie) lat wszyscy bedziemy jakies inne silniki wstawiac (jesli tylko ramy nam nie zgnija), bo nie bedzie wyjscia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości