MONTAŻ WYCIĄGARKI STAR 660 + WYJŚCIE MOCY Z REDUKTORA W RR
Moderator: Jerry
- hpx4000
-
- Kontaktowanie:
To jak będziesz sprzedawał elektryka za 50% ceny rynkowej to daj znać, do RR się przyda elektryk
Range Rover V8 Outsourcing IT
- carlos 110
-
- carlos 110
-
Mając oryginalny Power Take Off, nie ma problemu z odbiorem mocy... niech moc będzie z Tobąsys-kom pisze:22:1 no wcale nie tak dużo ,
a tan na marginesie jaka jest możliwość wyprowadzenia wałka mocy z rr lub lr
a po kolejne to chyba ktoś mu tylko powiedział że to od stara 660 .
i kolejne nie widziałem jak dokładnie jest duża ale wiem jak duża jest od pszczoły czyli 66 to ta jest ogromna , w sumie może w bagażniku by się zmieściła
Military OneTen
-
-
uuuu kolego 321, pamiętaj że gdzieś w terenie się spotkać można i będziesz potrzebawał pomocy bo ci wyciągarka tu dziesz inne patenty padną i ktoś ci wtedy powie 321 start z tąd chłopie. A po za tym sam jesteś dupozawracaczem i niesłownym kłamczuszkiem fuj, miały być zdjęcia a nie opowieści dziwnej treści. Pisać każdy może a już tak nie kulturalnie to wyjątkowe buce
Kup se plaskacza nie kalaj marki LR

N2O pisze:wbrew pozorom to starowski mechanik jest niewiele cięższy od elekrycznej wyciągarki
Drako; 15 Lut 2006 19:00 pisze:napisze co ile wazy.
wałek orginalny ( z zebatka<6kg> i jedna " zaslepka"<2,5> ) 22-24 kg -
beben ( bez sprzegla) 17
obudowa gora 6 dol 14
slimak 6
inny szpej ok 6 kg
c na wadze lazienkowej wazylem. moze ma ktos lepsza wage?
cialo nie przyspiesza umyslu,umysł nie ponagla ciała...
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif
- kristofer321
- jestem tu nowy...
ZDJĘCIA RR, STAR 660 "PSZCZOŁA" + BUDOWA KLATKI
SIEMA, OTO LINK NA FOTKI http://picasaweb.google.pl/kristofer32100/DOWYSANIA
wywalam całą budę i robię klatkę. do tej pory waga spadła o 580 kg i dalej rżnę. przed totalną demolką skróciłem tył o 35 cm. ale to jeszcze nie to. w ciągu miesiąca zakończę wszysto, udoskonalę i doślę foty. pozdrawiam.
wywalam całą budę i robię klatkę. do tej pory waga spadła o 580 kg i dalej rżnę. przed totalną demolką skróciłem tył o 35 cm. ale to jeszcze nie to. w ciągu miesiąca zakończę wszysto, udoskonalę i doślę foty. pozdrawiam.
Re: ZDJĘCIA RR, STAR 660 "PSZCZOŁA" + BUDOWA KLATK
znaczy ile waży to tak jak stoi?kristofer321 pisze: do tej pory waga spadła o 580 kg i dalej rżnę.
i nikt mnie nie przekona ze białe jest białe a czarne jest czarne
- kristofer321
- jestem tu nowy...
- kristofer321
- jestem tu nowy...
- kristofer321
- jestem tu nowy...
w patrolu idzie to zrobić idealnie na jednej rolce, ale nie w rr. za ciasno.9mm pisze:nie było by lepiej/bezpieczniej mechanika ustawić jak bozia przykazała i sznurek między budą a ramą na 2-3 roleczkach poprowadzić. Bo sznurek w kabinie może ci jakiegoś szpeja zabrać i przy okazji nowy otwór w karoserii lub pilocie wykonać
- kristofer321
- jestem tu nowy...
Re: ZDJĘCIA RR, STAR 660 "PSZCZOŁA" + BUDOWA KLATK
waga wyjściowa 2090 kg minus to co wywaliłem i wyciąłem.maristez pisze:znaczy ile waży to tak jak stoi?kristofer321 pisze: do tej pory waga spadła o 580 kg i dalej rżnę.
- kristofer321
- jestem tu nowy...
BADZIEWIE
myślę że na tym etapie niema czego komentować i podziwiać bo to poprostu szajs
jak wszystko skończę będzie temat do krytyki ;0)

- zibismoke01
-
to miał być RR a nie rama od RR , bo z RR to niewiele ma wspólnego , i już nie będzie miało nawet jeśli skończysz ,
fakt zamontowana , ale z Tyłu w 90 % przypadkach bardziej przydatna jest do przodu , chyba że założenia zawsze sie wycofujesz a nie próbujesz do przodu brnąć .
i tak jak tu już wszyscy stwierdzili do RR nie da się zamontować wyciągarki od stara , do potwora tak udowodniłeś powszechnie wiadome
fakt zamontowana , ale z Tyłu w 90 % przypadkach bardziej przydatna jest do przodu , chyba że założenia zawsze sie wycofujesz a nie próbujesz do przodu brnąć .
i tak jak tu już wszyscy stwierdzili do RR nie da się zamontować wyciągarki od stara , do potwora tak udowodniłeś powszechnie wiadome
Off Road to choroba przenoszona przez błoto
HERBU BIEDRONKA
HERBU BIEDRONKA