grzesiu...trochę honoru...gri74 pisze:Ja wiem gdzie jest egzemplarz idealny

Moderator: Jerry
Ty źeś zgłupł do resztyLR_Olek pisze:zacznij kopulowac chomiki.... zbuduj im kopulodrom,to wejdziemy w kooperacjeczesław&jarząbek pisze:niestety
czas chyba nowego hobby poszukać...
chodzilo mi ze chomik z chomikiem/chomiczyca pod czeslawa okiem,a nie czeslaw z chomikiem lub chomik z czeslawem... lub czeslaw z chomiczyca albo chomiczyca z czeslawem:)21klucz13 pisze:Ty źeś zgłupł do resztyLR_Olek pisze:zacznij kopulowac chomiki.... zbuduj im kopulodrom,to wejdziemy w kooperacjeczesław&jarząbek pisze:niestety
czas chyba nowego hobby poszukać...chomiki postury C&J
![]()
nie - stale monitorujeJarekK pisze:chcesz o czymś porozmawiać?jpi pisze: jak to mówią znawcy - 80 % usterek powstaje z winy zaniedbania posiadacza
co jak co, ale u mnie 200 jako codzienna wozi dupa też się sprawdza idealniemajch pisze: (...)
Mialem zmienic samochod na defendera ale wyglada na to, ze jeszcze rok bede musial sie wstrzymac i dalej jezdzic disco... Jakos nie mam obaw czy wytrzyma ten rok.
tak nieśmiało chciałem zauważyć, że dyskotekę miałeś wcześniej niż serię - a w ogóle jej nie znaszWąż pisze:spoko, niedługo pod maską serii zagości diesel, to się porównanie zrobi
Różnica jest taka, że serie znam już dość dobrze i lubię w niej dłubać... i liczę, że się odwdzięczy
Do dyskoteki staram się nie dotykać, jak dla mnie trochę przekombinowana i to nie w tym kierunku co trzeba, no ale skoro jeździ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości