toś Ty taki ...darkman pisze:Szafcia zrzuca cały rok, to zła kobieta jest... czarne podniebienie i szfarc charakter

Moderator: Jerry
Warto, bo mocny ... A uwage zwroc zebys nie przeplacilartlab pisze:Czy warto i naco zwrucic uwage i czy mocny
Ja z patrolem dalem radeTadeuszK pisze:no właśnie choroba .... po euforii przychodzi, prędzej lub później, czas zimnej kalkulacji - tzw. stadium negacji - jak przetrzyma to będą z Niego ludziedarkman pisze:czemu ma nie być hepi ? podapada pod bezkrytycznego miłośnika marki i tak trzymać, choroba może się tylko pogłębić![]()
O! super, jak na ten rocznik to pewnie brązowo kawowy powinin być, kość słoniową bym chciał albo białego do kolekcji.artlab pisze:(też się rozglądam za takim tylko musi być w ver 2 drzwiowej rhd.)
To jest wersja 2 drzwi
A tak pozatym to nie pierwsze moje autko terenowe zaczynałem od UAZa,TERANO2,NIVA
czy bedzie nietaktem jesli publicznie zwrócę Ci uwagę na ortografię?:Pdarkman pisze:O! super, jak na ten rocznik to pewnie brązowo kawowy powinin być, kość słoniową bym chciał albo białego do kolekcji.artlab pisze:(też się rozglądam za takim tylko musi być w ver 2 drzwiowej rhd.)
To jest wersja 2 drzwi
A tak pozatym to nie pierwsze moje autko terenowe zaczynałem od UAZa,TERANO2,NIVA
Jak by co ? To wal śmiało, paru nas tu jest z rendżami klsycznymi. .. I nie musisz się spowiadać, że nie jesteś nowy, bo to widać - tutejszemu społeczeństwu się zdaje, że jak pociskają codziennie kit to już są starzy wyjadacze i każdy kto wpadnie z pytaniem do tego działu to nowicjusz i przed chwilą zrobił prawo jazdy.
Acha i wyobraźcie sobie (wiem ... może być trudno), że angole poszukują dwódrzwiowych Classiców w Europie, ciągną do siebie i robią przkładki, a to ze względu na lepszy stan utrzymania aut kontynentalnych. Mam nawet art na ten temat.
-klakson i światła to zwarcie masy na kablach od haka lub po odcięciu instalcji haka od wtyczki - sprawdź jak to masz zrobione i czy kabel nie jest gdzieś przetarty i zapchany pod nadkole np.artlab pisze:daj kolego Darkman email to ci foty wysle bo tu nie umie wkleic.A i pytanie za 100 punktów jak sie zatrzymuje to szarpie autem no i drugie jak nieraz przy swiatłach włancza sie klakson noi wyłanczam swiatła i przestajeA tak pozatym to braz z białym dachem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości