lift budy disco 300
Moderator: Jerry
- hpx4000
-
- Kontaktowanie:
Rajdy trwające przez weekend są niczym w porównaniu do Camel Trophy. Bo poza o wiele dłuższą trasą, warunkami atmosferycznymi (z którymi musiał walczyć też człowiek) te samochodoami niczym nie przypominały potworów teraz jeżdżących. Mają „zwykłe” opony a nie 36” simexy itd.
ps. Zresztą przeżyj się tym autom: http://www.youtube.com/watch?v=r91CtE6xHQ8
Osprzęt na długie przeprawy, klatka i wyciągarka. Tam walczył człowiek a nie samochód.
Osprzęt na długie przeprawy, klatka i wyciągarka. Tam walczył człowiek a nie samochód.
Range Rover V8 Outsourcing IT
- paradox
-
A druga to byla moja ...RR V8 pisze:ze dwie ja robilem, jedna porusza sie po grodzie kraka (+3cm),pozdrowionka

Ale to sie nie liczy bo to dwuseta byla...

Generalnie od kolek 33cale i w gore mozna robic...a i tak bude trza podcinac troszki..., ponizej nie warto...
RR Vogue 300tdi...bylo
smetna cyseta...jest
smetna cyseta...jest
-
-
wcale sie nie nalewam, sam bym tak chcial defem przez jungle z camelem z zembach (bez filtra i w mientkim op.)hpx4000 pisze:Rajdy trwające przez weekend są niczym w porównaniu do Camel Trophy. Bo poza o wiele dłuższą trasą, warunkami atmosferycznymi (z którymi musiał walczyć też człowiek) te samochodoami niczym nie przypominały potworów teraz jeżdżących. Mają „zwykłe” opony a nie 36” simexy itd.
Disco to wyprawówka i ciężkie rzeczy się do niej dopiero pakuje na góręAdamek pisze:Jest jeszcze jedno, dajac bude w gore wszystko co ciezkie (rama, skrzynia i reszta) zostaje na swoim miejscu i srodek ciezkosci nie zmienia sie natto ....

-
-
a ta szara dyskoteka co koło niej stałeś w kretowinach to była dłubnięta na budzie ostro do góry... i wynik zrobiła i w ogóle... i miała właśnie takie opony jakie mi sie myślą 32{32,9}/9.5 simFlor pisze:Disco to wyprawówka i ciężkie rzeczy się do niej dopiero pakuje na góręAdamek pisze:Jest jeszcze jedno, dajac bude w gore wszystko co ciezkie (rama, skrzynia i reszta) zostaje na swoim miejscu i srodek ciezkosci nie zmienia sie natto ....czyli lift budy i tak podnosi środek ciężkości
podnoszenie takiego samochodu wyżej niż 2" uważam za bezsens
i zrobienie tego na zawiasie załatwia wszystkie problemy
a fabryka nie daje idealnie zestawionego zawieszenia
to zawsze jest kompromis ze wskazaniem na komfort i mały ładunek
wymiana zawieszenia pozwala na zastosowanie lepiej dobranych elementów do przewidywanego zastosowania
-
- jestem tu nowy...
jeszcze do mnie to zbytnio nie przemawia (nadal mam problemy ze zwieraczami)terraplane pisze:Chyba mu się nie dziwię, że już by nie powtórzył. Ciekawe, jak się gość czuje w takiej dyskotece na trawersach...zalewiak pisze:A ja widziałem tydzień temu disco podniesione na sprężynach i na budzie.Właściciel mowił że już by nie powtorzył liftu budy i tyle.

raz się na Terenowiadzie zapomniałem i jakoś poszedł w rowie bez podpierania pilota
gibanie na boki chyba jest bardziej mentalne niż stanowi rzeczywisty problem
jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
a dokladnie, bedziesz kiedy jeszcze w Krakowie?? zapraszam na kawe,paradox pisze: A druga to byla moja ...
Ale to sie nie liczy bo to dwuseta byla...
Generalnie od kolek 33cale i w gore mozna robic...a i tak bude trza podcinac troszki..., ponizej nie warto...
pozdrowionka
chevy K5, yamaha V-max, Fz 750 smietnik2??
troche z tymi kolami przesadzasz bo lift budy o 2 cale daje mozliwosc wlozenia kol takich samych jak przy lifcie zawieszenia o 2 cale , ponadto liftujac zawias masz dodatkowo wiekszy przeswit pomiedzy rama a podlozem , lepszy wykrzyz oraz lepsze katy natarcia i zejsciaYonek pisze:Co ci da lift zawiasu, jak ciągle będziesz mieć śmieszne kółka 225/65/15 np?gosc pisze:lift syfa robi sie w konkretnym celu tzn zwiekszyc przeswit od podloza , lift zawiasu daje efekt oczekiwany , ale lift budy ?

Życie trzeba przeżyć tak, by wstyd było opowiadać, a przyjemnie wspominać..
Hah, chcial bys.. Niestety ja mam pamiec dobra w przeciwienstwie do ciebie...gosc pisze:Adamek pisze:A co to sie nagle stalo ze nie wieszgosc pisze: ale lift budy ?Toc to co mowiles to mozna poemat napisac o lifcie budy w disco...
![]()
![]()
a tobie to sie chyba cos popie..olilo
Grandzik 5.7 V8 Hemi Overland - One Life Live It
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji
Guciu, Guuuciuuu sam jesteś dystansgucio1234 pisze:No tak, masz racje. Chcialem pomóc, ale chyba się jeszcze nie obudziłem.Roch pisze:lift budy nie zawiasu ;]gucio1234 pisze:Dystanse BEEEEE
Dluzsze sprezyny i amorki CACY
Do dwoch cali nie musisz nic motac.Idę po kawę.

Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
- scyzoryk73
oj chłopaki...
lift wolno każdemu wymyślić, powodów bez liku: prestiż, nadmiar bezużytecznych drabin w garażu i wiele innych, aż strach myśleć
jest pomysł, trza go technicznie rozgryźć i pomóc koledze.
debata "po kiego" niewiele wnosi do myśli technicznej
lift wolno każdemu wymyślić, powodów bez liku: prestiż, nadmiar bezużytecznych drabin w garażu i wiele innych, aż strach myśleć

jest pomysł, trza go technicznie rozgryźć i pomóc koledze.
debata "po kiego" niewiele wnosi do myśli technicznej
zawsze trzeba widzieć plusy w minusach
za pasem nóż a w ręku kij, krawieckie szydło w kapeluszu
za pasem nóż a w ręku kij, krawieckie szydło w kapeluszu