Ale za 10-13 to może kupisz discoI w srednim stanieNamdan pisze:Nie stać na jeepa a na lr'a stać?
Była - a może wciąż jest - taka aukcja na allegro gdzie ktoś sprzedawał disco 2, a jeep (cheeroke) był gratis do dyskoteki...

Moderator: Jerry
no tak nie stać na wranglera tak jak napisałem wyżej, troche lepiej stoją niż lrNamdan pisze:Nie stać na jeepa a na lr'a stać?
Była - a może wciąż jest - taka aukcja na allegro gdzie ktoś sprzedawał disco 2, a jeep (cheeroke) był gratis do dyskoteki...
No jakoś na rainforest czelendż nie dyskotekom, ale klasikiem pojechaliUnix pisze:Redin, jak cie znam, to będzie przede wszystkim do przepraw![]()
Ja bym wziął disco a zresztą zapytaj Mirka bo on się w landzianym towarzystwie obraca i ma właśnie dyskotekę![]()
Pozdr
myślisz, że ma z tym problem?Antek pisze:ale nie doszedł
a Olek wtedy po drabinie na dywan wchodziłLR_Olek pisze:bo to bylo wtedy gdy 90% forumowiczow nie wiedzialo ze w ogole terenowki, nie mowiac o lr istnieja na swiecie...
baaaa, to bylo nawet wtedy gdy forum nie istnialo
TRAWOLT pisze:ja wiem, ja wiem
wreszcie mogę błysnąć i się merytorycznie w temacie wypowiedzieć, a więc:
czarniawe disca są lepsze od RRC
- bo im się pompy nie psują
- bo są czarniawe![]()
![]()
myślisz, że ma z tym problem?Antek pisze:ale nie doszedł![]()
![]()
a Olek wtedy po drabinie na dywan wchodziłLR_Olek pisze:bo to bylo wtedy gdy 90% forumowiczow nie wiedzialo ze w ogole terenowki, nie mowiac o lr istnieja na swiecie...
baaaa, to bylo nawet wtedy gdy forum nie istnialo![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość