NIEgossy pisze:Dzięki, mogę wykorzystać kolegę raz jeszcze ? -![]()
![]()

Moderator: Jerry
chyba nie podałeś jaką masz skrzynię ?gossy pisze:Dzięki, mogę wykorzystać kolegę raz jeszcze? -zaloguj pisze:Oczywiscie mowa o Disco 2![]()
![]()
Czy dysponujesz specyfikacją jakie gatunki oleju gdzie?
silnik 15W40 ......
mus miećFlor pisze:jak chcesz sam działać przy LRgossy pisze:to albo kup albo ściągnij sobie manual lub serwisówkę Haynesa
nie jest to duży koszt a wszystko będziesz miał pod ręką
i nie będziesz " musiał "
nikogo wykorzystywać
Zaglądałem, czytałem ....darkman pisze:zagladaj też na portal samopomocowy niejako:
www.landklinika.pl
-bezpretensjonalny i brak kasztanów, fajnie prowadzony - niestety dużo ajnfahowego druciarstwai szkolne błędy mogą być nużące , więc należy założyć spory margines bezpieczeństwa i wyobraźni. ale jest trochę wartościowego materiału.
Jasne że oglądałem - Twoj wymiar wychodzi na 30", fabrycznie ma 29", próbował ktoś do nieliftowanego Disco II założyć 31"?? (255/75R16).zaloguj pisze:w temacie Przyklejony: jakie koła wejdą do disco?
na 18 stronie masz foty
Czyli 255/75R16 - 31" powinno wejsc bez problemu?darkman pisze:jak mały lifcik wchodzi w rachubę to 265/75/16 (32")jest najpopularniejszym rozmiarem do 2ki - niektórzy mają to bez liftu, szczególnie jak masz springi, wg mnie niby bezinwazyjnie ale ciasnawo - sam bez liftu bym ich nie dał.
ale najczęście po lifcie jednak - zobacz na discoweb.org po lewej masz foty aut użytkowników jak wybierzesz swój typ i specyfikacje ludzi -głowne mexykańscy amerykanie.
ile jeszcze trza mi by zaszczytne miejsce rekordzisty zająć?darkman pisze: ilością nicków już chyba przebiłeś największego 'podróznika' tego forum, ale avatar i miasto ciągle ten sam
Disco sprzedane.... potrzebny na gwalt był plaskacz do dlugich tras. No ale nudno jakoś, nic sie nie psuje, nie musze pozyczac pieniedzy na części, wiec wracam do slepej miłości. Pytanie tylko czy V8 czy td5. Choc coraz czesciej mysle o discoI...3.9...darkman pisze: 2 o ile pamiętam to jako jeden z pierwszych miałeś dysko2 na tym forum i to dawno było.
Niestety, nie wygrałem w totka narazie. I nie odważyłbym się DIII w bloto wjechac majac na mysli koszty ewentualnych napraw.darkman pisze:a dyski to zasadniczo od III dopiero zapładniają moją wyobraźnię, choć G4 mógłbym trochę pojeździć gdyby miało jakiś ludzki kolor. Najlepiej zatem DIII w specyfikacji G4.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości