Waga D90. Robi się groźnie?
Moderator: Jerry
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
a od kiedy to disco ma być lżejsze od defendera?
jest dokładnie odwrotnie.
taki defekter jak miałem poprzednio 110SW/SV ważył 1800kg gotowy do jazdy.
a tak baj de łej...
24.11 jest przetarg w katowickiej policji na taki wóz 110SW/SV 300tdi rok 1994
wywoławcza 13900 w pierwszym, 6900 w drugim
oględziny w piątek 9-11
jest dokładnie odwrotnie.
taki defekter jak miałem poprzednio 110SW/SV ważył 1800kg gotowy do jazdy.
a tak baj de łej...
24.11 jest przetarg w katowickiej policji na taki wóz 110SW/SV 300tdi rok 1994
wywoławcza 13900 w pierwszym, 6900 w drugim
oględziny w piątek 9-11
#noichuj
a myślisz że gdyby jeździł bez inwestycyjnie to by go sprzedawaliJapan pisze:jak tyle na wystart, to wole pomnik zanabyc w sensie WC52 i lansik na podworku u tescia na wsi odstawiac...
P.S.
sorry za glupie pytania, ale na poerot musze przywykac...

ale za taką kasę będziesz miał w pełni sprawne auto , z wymienionymi wszystkimi newralgicznymi rzeczamiJapan pisze:no nie, az tak naiwny to nie jestem, ale 45k zlotowek za defa za 14 letniego strupa to juz przesada. 3T zabytek z '43 moge miec za polowe kwoty i wydatki uzasadnione...

za ca. 3ok PLN mozna zanabyc defa '90 z 1988r z 3'' liftem do dalszych przerobek:
http://www.dubizzle.com/classified/auto ... rom_search
P.S.
tylko zonie kanape i fotele wywale z kontenera...
P.S.

Toyka Prado - autobus wycieczkowy 

i on jest bez nakładowyJapan pisze:za ca. 3ok PLN mozna zanabyc defa '90 z 1988r z 3'' liftem do dalszych przerobek:
P.S.

zdziwil bys sie...

P.S.
EDIT: tylko touch up, bo tu sie raczki obcina za kradziez, a za wystawienie czeku bez pokrycia idze do wiezienia...

P.S.
EDIT: tylko touch up, bo tu sie raczki obcina za kradziez, a za wystawienie czeku bez pokrycia idze do wiezienia...

Ostatnio zmieniony śr lis 19, 2008 10:39 pm przez Japan, łącznie zmieniany 2 razy.
Toyka Prado - autobus wycieczkowy 

Def Flora, jest najbardziej wypasionym defem jakiego widziałem
(a widziałem kilka
)
Jest autem ze szpejami, blokadami, gadżetami, itp... itd.. o których większość użytkowników LR'a może pomarzyć.
Def, który wygrał w Malezji w klasie dyzel naprawdę siada.
Więc szkoda go porównywać do jakiegokolwiek autka plus trzy cale.
Jeżeli chodzi o wagę moja "wyprawowa" dyskotkoteka też ponad dwie tonki i naprawdę mi to nie przeszkadza, bo moja suzuka Eleonora, po kuracji odchudzeniowej ok 1100kg.

Jest autem ze szpejami, blokadami, gadżetami, itp... itd.. o których większość użytkowników LR'a może pomarzyć.
Def, który wygrał w Malezji w klasie dyzel naprawdę siada.
Więc szkoda go porównywać do jakiegokolwiek autka plus trzy cale.
Jeżeli chodzi o wagę moja "wyprawowa" dyskotkoteka też ponad dwie tonki i naprawdę mi to nie przeszkadza, bo moja suzuka Eleonora, po kuracji odchudzeniowej ok 1100kg.