No tak N20, RR to duzo aluminium w nadwoziu, G to stal.. wiec aluminium nie koroduje tak jak stal, tez koroduje, ale delikatniej
No wlasnie niech delikatnie klekocze dla niepoznaki na luzie, a potem ladnie ryczy, to lubie.. Taki niedzwiadek, niby leniwy, ale jak trzeba dziki
Jak czesci tanie to dobrze, bo jak by cos, to wolalbym bym zrobic za wczasu, zeby potem nie robic 2 razy za duzo, bo sie za pozno obudzilem..
Podobno trzeba wstryskiwacze swieze zarowe itd dobre zeby nie zemscily sie w najgorszym momencie
Jesli sie przyjemnie jezdzi to nawet maxymalnie by doszlo do 20tys rocznie jak bym robil wakacje z samochodem po europie.
Ja jestem taki ze nie musi byc auto nowoczesne, aby sprawne, praktyczne i wszedzie dalo rade, i po ulicy i po lesie zima, lato, czy lekki teren..
Ale te podgrzewane siedzenia i inne elementy u mnie musialy by dzialac, nie odpuscil bym dopuki by nie poszlo, taki uparty jestem, kazda zaroweczka, dioda, kabelek, bylby u mnie sprawdzony, zabezpieczony porzodnie po mojemu, zebym wiedizal co gdzie i jak... takiego mam bzika na pukncie kontroli i wiedzy co i jak zeby wszystko bezpieczne i sprawne...
Pytanie do Ciebie N20, czyli lepiej jak bym sie zakochal w RR
[a to bliskie, bo siedzialem w RR p-38 i bylo ekstra, jasna skora z lamowkami, klapa tylna ze mozna usiasc i rybki polowic w 2os.(podobno wytrzymuje 200kg), wygodny, duzo miejsca prozd tyl i bagaznik, kolo w bagazniku a nie pod jak niektore gufna auta, wrr!!] zeby mi sluzyl na lata ponad 6-8 nawet, bo dziecko i fotelik bez problemu wsadze i zamocuje... niz w Mercedesie...
Mimo, ze merc ma wiecej blokad, ale cena kosmicznie droga...
Widzialem fajna (tak sadze) RR 2.5dse 96-98r. za okolo 28-32tys zl, tylko sprawa penumatyki jak z nia jest?
O RR, dieslu, itd.. juz mi powiedziales duzo DZIEKUJE N20!!
Ale jak sie psuje pneumatyka i czy jest droga??
Mowisz ze czesci nie sa drogie jak sie mysli i nie nie psuje tak bardzo, czesto mniej sie psuje niz benzyna, super.
A pneumatyka droga, czesto sie psuje?
Trzeba zmianiac caly uklad czy serwisowac i sprawdzac poszczegolne czesci??
I cos jesszcze waznego..
PNEUMATYKA JEST REGULOWANA PRZZ KIEROWCE SUPER!
ALE CZY JEST SAMOPOZIOMUJACA SIE JAK W CITROENACH??
TZN. ZE JAK JAK JA WSIADE DO AUTKA I ZONA TO OKI, ALE JAK WSIADA CIOTKI I TESCIOWA NA TYLNA KANAPE TO TYL SIEDZIA, A POTEM SIE WYROWNA DO NORMALNEGO POZIOMU
?
Dziekuje za opowiedz... N20.
p.s.N20 mieszkasz niedaleko mnie..
Ty Truskaw, ja kolo Wolki Weglowej.
Moze jak mialbys kiedy czas to byc mi pokazal jak dziala Rendz, albo na co uwage zwrocic?? Pytanie niezobowiazujace, sorki jak cos nie teges..