jakieś...cztery miesiące

Moderator: Jerry
tomek3838 pisze:Jak w temacie. Jestem nowy wiec witam wszystkich uczestników forum.
Eeeee tam - długo nie wytrzyma bez pytania - profil założył w lipcu, wczoraj się odważył napisać - znak ma juz pierwsze pytaniaPepek pisze:A pamiętasz żeby ktoś ostatnio się kulturalnie przywitał i nie zadał pytania : co kupić?, jakie opony, ile oleji. Nie dość że kulturalny to i defa ma
\tomek3838 pisze:Dziękuje za powitanie w imieniu swoim i defa ! A pytań nie mam. Mój def sie póki co nie psuje. A od lipca czasami zerkałem na forum coby się z zasadami panującymi zapoznać. Ale jak mi sie coś nasunie to nie omieszkam zapytać.
No i mimo tego, odważyłęś się napisaćtomek3838 pisze: A od lipca czasami zerkałem na forum coby się z zasadami panującymi zapoznać. .
pezet pisze:No i mimo tego, odważyłęś się napisaćtomek3838 pisze: A od lipca czasami zerkałem na forum coby się z zasadami panującymi zapoznać. .
A z gwiazdkami to jest tak, jak ze stanowiskami w korporacji: Im wyższe stanowisko, tym większy stopień nieuświadomionej niekompetencji.
Jakby co - ja mam pięć gwiazdek
dżizas On taki upierdliwy to od początku był
a jak mi się maszyna od twoich kierunkowskazow zawirusuje wronglerową niemocą?
lepiej spal ten swój pomnik, zaraza nie będzie się rozprzestrzeniać
tylko mi tu bez takich konfabulacji! wronglera se pociągnij do elektryka, tą legendę swoją...
ale tak to jest,legendę się ma a prasowanym ryżem się jezdzi:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość