no kurde
e

ecu dawkuje
Moderator: Jerry
Nie o to mi chodzi. pompa czy pompowtryskiwacz to nie ważne.czesław&jarząbek pisze:grzesiu...karwa...w td5 nie ma pompy wtryskowej
no kurde
e
ecu dawkuje
1. zostanie wyemitowany do atmosfery.Namdan pisze:1. Jak taki egr zaślepię to gdzie ten syf się podzieje? Taka odma to musi gdzieś iść na ten przykład.
2. A jak już ten egr wytnę to trzeba coś motać z tym zaworkiem i kabelkami, żeby to nie wpływało?
3. A jak mi wczoraj nie chciał grzać świec, a dziś rano grzał to się zapsuł czy tylko mu się we główce po...liło?
4. A jak w weekend wypompował cały płyn z układu chłodzącego na zewnątrz przez śmieszną rurkę, co niby fabrycznie zaciśnięta ale jednak się zsuneła a wskazówka temperatury nawet nie drgneła z połowy skali i dopiero silnik prawie się zatrzymał bo się prawie świecił to normalne? a jak nie normalne to czy za 10tys km moge już wymieniać uszczelkę pod głowicą czy jeszcze zrobi te 15?
"... RoW designed for poor fuel..." no to co Ty mi tu wciskasz?czesław&jarząbek pisze:noo...egr
i nastawy euro w ecu
na ROW'a trzeba przestawić skoro masz fleszowego
moge podeslac ci dzialke...nowicjusz127 pisze:Olek co ty palisz albo pijesz?? widze ze po tym fajna bania jest
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości