no już..wklej te foty..nie wiesz ile ludzi na to czeka

Moderator: Jerry
Mihau pisze:ooooooooooooooooooo
![]()
Ty, i tak nikt na temat nie pisze a ja mam takie jakies fazy na chomika jak mi dziecko podrośnie.LR_Olek pisze: lub chomiczek o koleczko lub zarcie
1 To nie prośba, to wyzwanie (czelendż)LR_Olek pisze:teraz prosisz jak czteroletnie dziecko o zabawke w sklepie...Mihau pisze:ooooooooooooooooooo
![]()
lub dwumiesieczny szczeniaczek o ciasteczko
lub chomiczek o koleczko lub zarcie
proponuje ptasznika, swietny kontakt (szczegolnie jak up****i) a jak zwieje to cala rodzina w strachuArturM pisze:
Ty, i tak nikt na temat nie pisze a ja mam takie jakies fazy na chomika jak mi dziecko podrośnie.
Jakiś kontakt z tymi łobuzami jest ? Faktycznie może 'poprosić' o żarcie albo o 'zabawę' ? Czy to bardziej tak jak rybki ? Koty i psa miałem, rybki też. Ale zdaje mi się, że z ptakami i gryzoniami to chyba słaby kontakt jest, nie ? Poznają jakoś chomiki, ze Olek nadchodzi ?
Taa, a może jakiegoś boa dusiciela ? Taki to nic tylko by się przytulał.chiquito83 pisze: proponuje ptasznika, swietny kontakt (szczegolnie jak up****i) a jak zwieje to cala rodzina w strachu
No ja cie przepraszam. Ty widziałeś moje warunki mieszkanioweRoch pisze:kucyka se kupta ;]
Tapeworma ? Będzie brudził tą swoją Serią po obejściustanderus pisze:Zadoptuj tasiemca, z nim jest kontakt
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość