Jak kupic Range Rovera
Moderator: Jerry
Re: Jak kupic Range Rovera
ja juz tez zrobilem edit 

było, że:dar-man pisze:poprawiłem się,pośpiech,ale dalej pytam co chcecie od p38![]()
![]()
- elektronika
- poziomowanie zawiechy
- silnik
że nożna/nie można lift budy robić

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
a czy ktos z krytykujących kolegów miał p38?
Ja mam i poszukuje nie zajebanego na śmierć silnika 

syn miał matchbox'a ale zgubiłdar-man pisze:a czy ktos z krytykujących kolegów miał p38?

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
ja jak zajebałem swój to kupiłem całego rr z francji wyciągłem silnik,a reszte sprzedałemN2O pisze:Ja mam i poszukuje nie zajebanego na śmierć silnika
tak sobie motam,po troszke z wszystkiego,def,star,pto,klatka,kubły,chłodnica do tyłu,takie tam,nic wielkiegojpi pisze:syn miał matchbox'a ale zgubiłdar-man pisze:a czy ktos z krytykujących kolegów miał p38?![]()
co za disko zmota??

czyli w sprawie bezawaryjności P38 to tylko silnik i easdar-man pisze:ja jak zajebałem swój to kupiłem całego rr z francji wyciągłem silnik,a reszte sprzedałemN2O pisze:Ja mam i poszukuje nie zajebanego na śmierć silnika
czy może jeszcze jakieś drobiazgi o których nie warto wspominać ?
Ignorancji, nieróbstwu i niechlujstwu stanowcze nie KARWA nie
a pokaz mi auto,które zrobi 30 tys km,na czerwonym polu temp.a eas ?po 200 czy 300 tys nalezy wymienic poduszki,i juzgostcomp pisze:czyli w sprawie bezawaryjności P38 to tylko silnik i easdar-man pisze:ja jak zajebałem swój to kupiłem całego rr z francji wyciągłem silnik,a reszte sprzedałemN2O pisze:Ja mam i poszukuje nie zajebanego na śmierć silnika
czy może jeszcze jakieś drobiazgi o których nie warto wspominać ?
te silniki szczególnie przed 99r nie wytrzymują jednego przegrzania/przeciążenia, od 99r głowica jest już lepsza.
Do tego dochodzi fabrycznie nie działająca regulacja temperatury w kabinie, zawieszenie można amputować i założyć kręcone druty zamiast poduch.
Do tego dochodzi fabrycznie nie działająca regulacja temperatury w kabinie, zawieszenie można amputować i założyć kręcone druty zamiast poduch.

N2O pisze: zawieszenie można amputować i założyć kręcone druty zamiast poduch.
po co??????????????
to jest zaje..ste
No wiesz, jak chcesz mieć auto naprawdę bezawaryjne 

MOIM ZDANIEM JAK MASZ PODUCHY OK,to nie ma prawa nic sie stac,ala ja sie nie znam
mało widziałeś 

fakt,że opuszczonym autem hu.owo sie jedzie,ale do domu się dojedzie 

N2O pisze:mało widziałeś
w innym watku napisalem tak samo i darman strzelil focha

po takim stwierdzeniu :
LR_Olek pisze: smiem twierdzic,ze juz w poprzednich postach dales sie poznac jako malo wiedzacy
a ja jestem zadowolony
dar-man pisze:a ja jestem zadowolony
raczej samozoadowolony

Przez pierwszy rok też byłem zadowolony 

a co potem?co zdecydowało o niezadowoleniu twym?N2O pisze:Przez pierwszy rok też byłem zadowolony
wybuch motura, a ostatnio to i drugi wziął i wybuchnął, potrzebuję trzeci 

spowodowane temperaturą,czy co,ja swoim ciągam 3500kg i przypomnę że mam chip na 170 km
W pierwszym wyglądało na to, że belgijscy robotnicy nie dokręcili głowicy i podnosiła się pod obciążeniem, a w drugim z powodu odkręcenia się śruby centralnej na wale tłoki spotkały się z zaworami 

więc w obu przypadkach wina człowiekaN2O pisze:W pierwszym wyglądało na to, że belgijscy robotnicy nie dokręcili głowicy i podnosiła się pod obciążeniem, a w drugim z powodu odkręcenia się śruby centralnej na wale tłoki spotkały się z zaworami