Lezenie w zimie pod autem nie jest zdrowe. Wzialem i zachorowalem. Zgodnie z sugestia Nowicjusza zamowilem czujnik i bede walczylzaloguj pisze:i jak
Problem z zawieszeniem pneumatycznym Disco2
Moderator: Jerry
Re: Problem z zawieszeniem pneumatycznym Disco2
Trafiony - zatopiony. Zreperowalem zawieszenie. Uszkodzony byl przy wybuchu poduszki tez ten czujnik. Wymiana prosta, latwa i przyjemna. Efekt natychmiastowy, kalibracja niepotrzebna. Kolega Santana1 pytal czy byly jakies zapowiedzi. W zauwazalnym czasie nie bylo nic wczesniej.nowicjusz127 pisze:Leszku obstawiałbym czujnik wysokości

- nowicjusz127
ciesze sie Leszku ze furka śmiga dalej 

W walce z głupotą nie ma wygranych,są tylko cudem ocaleni
już Polska
już Polska
Ten wybuch mnie zaintrygował... Sam niedawno wymieniłem obydwie poduchy ale moje poprzez chimeryczne zachowywanie się zawieszenia domagały sę wymiany od ok. 3 m-cy. To u mnie, a nie wiem ile u poprzedniego właścicielaharakiri pisze:Kolega Santana1 pytal czy byly jakies zapowiedzi. W zauwazalnym czasie nie bylo nic wczesniej.

Jeśli zdarzają się takie niespodzianki, jak u Ciebie, to sobie kombinuje czy czasem poduchy (choć 1 szt.) nie zawrzeć w pakiecie przetrwania

D2Td5'99
Jesli wymieniles je na zupelnie nowe to masz 8 lat spokoju. Ciekawe co masz w swoim pakiecie przetrwania.santana1 pisze:Ten wybuch mnie zaintrygował... Sam niedawno wymieniłem obydwie poduchy ale moje poprzez chimeryczne zachowywanie się zawieszenia domagały sę wymiany od ok. 3 m-cy. To u mnie, a nie wiem ile u poprzedniego właścicielaharakiri pisze:Kolega Santana1 pytal czy byly jakies zapowiedzi. W zauwazalnym czasie nie bylo nic wczesniej.
Jeśli zdarzają się takie niespodzianki, jak u Ciebie, to sobie kombinuje czy czasem poduchy (choć 1 szt.) nie zawrzeć w pakiecie przetrwania![]()
Wybuch uszkodził czujnik zawieszenia i dlatego auto opadło całkiem opierajac sie na odbojnikach. Jesli jest mala dziurka to da sie dojechac do domu. No chyba, ze jestes w Bamako.
Nówki ale od paddocka po 64 funty, to nie wiem jak one się mają do fabrtcznych. Tak szczerze, to się nie dorobiłem pakietu. No, może pare duperelek, które przyszły razem z poduszkami. Tyle, że to wychwycone usterki podlegające rutynowej naprawie. Więc to nie mieści się w kryteriach pakietu 

D2Td5'99
Bywalem swoim D2 dosc daleko, no moze nie Bamako, ale prawie. Jedynym elementem zapasowym jakie bralem bylo kolo zapasowesantana1 pisze:Nówki ale od paddocka po 64 funty, to nie wiem jak one się mają do fabrtcznych. Tak szczerze, to się nie dorobiłem pakietu. No, może pare duperelek, które przyszły razem z poduszkami. Tyle, że to wychwycone usterki podlegające rutynowej naprawie. Więc to nie mieści się w kryteriach pakietu