Problem z zawieszeniem pneumatycznym Disco2

wszystkie serie i modele...

Moderator: Jerry

Awatar użytkownika
harakiri

Re: Problem z zawieszeniem pneumatycznym Disco2

Post autor: harakiri » czw sty 15, 2009 8:29 pm

zaloguj pisze:i jak ??
Lezenie w zimie pod autem nie jest zdrowe. Wzialem i zachorowalem. Zgodnie z sugestia Nowicjusza zamowilem czujnik i bede walczyl

Awatar użytkownika
harakiri

Post autor: harakiri » pt sty 16, 2009 7:43 pm

nowicjusz127 pisze:Leszku obstawiałbym czujnik wysokości
Trafiony - zatopiony. Zreperowalem zawieszenie. Uszkodzony byl przy wybuchu poduszki tez ten czujnik. Wymiana prosta, latwa i przyjemna. Efekt natychmiastowy, kalibracja niepotrzebna. Kolega Santana1 pytal czy byly jakies zapowiedzi. W zauwazalnym czasie nie bylo nic wczesniej. :D

Awatar użytkownika
nowicjusz127

Post autor: nowicjusz127 » pt sty 16, 2009 7:49 pm

ciesze sie Leszku ze furka śmiga dalej :D
W walce z głupotą nie ma wygranych,są tylko cudem ocaleni

już Polska

dar-man

Kontaktowanie:

Post autor: dar-man » pt sty 16, 2009 8:18 pm

gratulacje :)2 :)2 :)2

Awatar użytkownika
santana1
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: santana1 » sob sty 17, 2009 6:55 am

harakiri pisze:Kolega Santana1 pytal czy byly jakies zapowiedzi. W zauwazalnym czasie nie bylo nic wczesniej. :D
Ten wybuch mnie zaintrygował... Sam niedawno wymieniłem obydwie poduchy ale moje poprzez chimeryczne zachowywanie się zawieszenia domagały sę wymiany od ok. 3 m-cy. To u mnie, a nie wiem ile u poprzedniego właściciela :)
Jeśli zdarzają się takie niespodzianki, jak u Ciebie, to sobie kombinuje czy czasem poduchy (choć 1 szt.) nie zawrzeć w pakiecie przetrwania ?? ??
D2Td5'99

Awatar użytkownika
harakiri

Post autor: harakiri » sob sty 17, 2009 10:15 am

santana1 pisze:
harakiri pisze:Kolega Santana1 pytal czy byly jakies zapowiedzi. W zauwazalnym czasie nie bylo nic wczesniej. :D
Ten wybuch mnie zaintrygował... Sam niedawno wymieniłem obydwie poduchy ale moje poprzez chimeryczne zachowywanie się zawieszenia domagały sę wymiany od ok. 3 m-cy. To u mnie, a nie wiem ile u poprzedniego właściciela :)
Jeśli zdarzają się takie niespodzianki, jak u Ciebie, to sobie kombinuje czy czasem poduchy (choć 1 szt.) nie zawrzeć w pakiecie przetrwania ?? ??
Jesli wymieniles je na zupelnie nowe to masz 8 lat spokoju. Ciekawe co masz w swoim pakiecie przetrwania.

Awatar użytkownika
harakiri

Post autor: harakiri » sob sty 17, 2009 10:16 am

Wybuch uszkodził czujnik zawieszenia i dlatego auto opadło całkiem opierajac sie na odbojnikach. Jesli jest mala dziurka to da sie dojechac do domu. No chyba, ze jestes w Bamako.

Awatar użytkownika
santana1
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: santana1 » sob sty 17, 2009 2:26 pm

Nówki ale od paddocka po 64 funty, to nie wiem jak one się mają do fabrtcznych. Tak szczerze, to się nie dorobiłem pakietu. No, może pare duperelek, które przyszły razem z poduszkami. Tyle, że to wychwycone usterki podlegające rutynowej naprawie. Więc to nie mieści się w kryteriach pakietu :)
D2Td5'99

Awatar użytkownika
harakiri

Post autor: harakiri » sob sty 17, 2009 3:52 pm

santana1 pisze:Nówki ale od paddocka po 64 funty, to nie wiem jak one się mają do fabrtcznych. Tak szczerze, to się nie dorobiłem pakietu. No, może pare duperelek, które przyszły razem z poduszkami. Tyle, że to wychwycone usterki podlegające rutynowej naprawie. Więc to nie mieści się w kryteriach pakietu :)
Bywalem swoim D2 dosc daleko, no moze nie Bamako, ale prawie. Jedynym elementem zapasowym jakie bralem bylo kolo zapasowe :lol: Na wyjazdach nie obylo sie bez przygod technicznych ale jak widac wrocilem.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Land Rover, Range Rover”