Czarnobiałe to w filmach się ma...
Więc wiesz Biały Obamo, piewco czengy... zjazd na bazę

Moderator: Jerry
Tera będzie na Gazfana - teraz to On ten wątek założył i do gaszenia namawiagrzegorzh pisze:Chłopy, żeśta samozjadający się wątek zrobiły
Ale to w imię ekologii...ArturM pisze:Tera będzie na Gazfana - teraz to On ten wątek założył i do gaszenia namawiagrzegorzh pisze:Chłopy, żeśta samozjadający się wątek zrobiły
....a wiesz kiedy wreszcie skończy się okres przejściowy..?Mroczny pisze: i coś się system zbiesił
Mroczny pisze:nikt tego celowo nie robi
no i poszedł się wietrzyć jeden z cudowniejszych tekstów ostatnich czasów, jakie czytałem tu na forum, w sensie "Afrodyta"Mroczny pisze:to ja![]()
usuwałem zdublowane posty i coś się system zbiesił
sorry
a ja chciałam podziękować - czuję się docenionyMisiek Bielsko pisze:...
czesław&jarząbek pisze:kablówke se kuprobert_smoldzino pisze:mial byc top end entertajment
O cholera... tego nie przewidziałemTRAWOLT pisze: chyba muszę zacząć częściej pisywać![]()
Ty psujuMroczny pisze:to ja![]()
sorry
popieram. Bądźmy ekologiczniczesław&jarząbek pisze:taki pocięty temat jest zupełnie z dupy...zgaście to światło już.
Czesiu ...czesław&jarząbek pisze:taki pocięty temat jest zupełnie z dupy...zgaście to światło już.
no właśnieIgor909 pisze:Ty psujuMroczny pisze:to ja![]()
sorry![]()
Oddaj chociaż ten mój .... ale faktycznie moich postów wkleiło się z 5
... i za to dostaniesz klapsikaMroczny pisze: no właśnie
a Twój post idealnie puentował sytuację
Z języczkiem ?Mroczny pisze:no właśnieIgor909 pisze:Ty psujuMroczny pisze:to ja![]()
sorry![]()
Oddaj chociaż ten mój .... ale faktycznie moich postów wkleiło się z 5
a Twój post idealnie puentował sytuację
ZazdrośnikJerry pisze: Z języczkiem ?![]()
czesław&jarząbek pisze:juryś...masz jeszcze zielony kabriolet?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości