nowicjusz127 pisze:no jeżeli mi przysłali by głowice do td5 zamiast do 300 wcale bym nie płakał....
z minuty na minute stalby sie miliarderem?
Moderator: Jerry
nowicjusz127 pisze:no jeżeli mi przysłali by głowice do td5 zamiast do 300 wcale bym nie płakał....
Wiechu pisze:cóż...
masz okropny awatar. W związku z tym, głowica na pewno będzie w opłakanym stanie. Będziesz musiał kupić nową na paddocku, ale przesyłka zginie gdzieś po drodze. Po dwóch miesiącach, sprawa się wyjaśni i przyślą Ci drugą. Do td5. Będziesz musiał odesłać na swój koszt. Wymiękną i oddadzą Ci kasę. Po miesiącu. W ramach rekompensaty, dostaniesz STC8573 gratis.
Wk....wisz się i kupisz używkę na allegro. Ze spawaniem, bo okaże się troszkę nieszczelna, wyjdzie Cię 1999zł. Złożycie wóz i zacznie się długo oczekiwane lato...
nie Oluś.za jedną głowice do td5 można kupić pół disco trzystaLR_Olek pisze:nowicjusz127 pisze:no jeżeli mi przysłali by głowice do td5 zamiast do 300 wcale bym nie płakał....
nie no tym mnie zdziwiles...nowicjusz127 pisze:nie Oluś.za jedną głowice do td5 można kupić pół disco trzystaLR_Olek pisze:nowicjusz127 pisze:no jeżeli mi przysłali by głowice do td5 zamiast do 300 wcale bym nie płakał....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość