nie ale widziałem jak robi difflock + elektroniczne wspomaganie, jest na co popatrzećDamian pisze:jeździłeś kiedyś D2 w trudniejszym terenie?
to zamilknij

Moderator: Jerry
nie ale widziałem jak robi difflock + elektroniczne wspomaganie, jest na co popatrzećDamian pisze:jeździłeś kiedyś D2 w trudniejszym terenie?
to zamilknij
rozmumiem ze wodne przeprawy tez bierzesz pod uwage, kreujac ta teorie?Damian pisze:jeździłeś kiedyś D2 w trudniejszym terenie?
to zamilknij
ooo nowy guru LRowyDamian pisze:w takim razie zmodyfikuję teorię: D2 jest lepsze w terenie od D1, ale gorsze
no już teorie kreujesz ... fiu fiuDamian pisze:a po czym wnosisz, szefie?
he heDamian pisze:toż to truizm
Gorbaczov pisze:ja kupilem defa od angoli, wlasnie jest konczona przekladka. jakie beda efekty napewno opowiem, ale dzis dostalem zdjecie i juz kierownica jest po bozej stronie
piotr borowiec pisze:a może RR Clasic i wygląda i jeździ a tam w w twoim "nowym" Prokocimiutaniusio zakupisz i wiesz co, jak wrócisz do Starego Prokocimia to chętnego na takiego zadbanego cymesa znajdziesz
Mały Staś pisze:Mieszkasz w Indiach?robert1975kr pisze:
Tutaj gdzie mieszkam [ od prawie 5 lat ] L.R. jest za ..."grosze" ... [ w jego "ojczyznie"]
Na zeglarstwie to ja sie moze nie znam, ale na ludziach to jak zly szelagrobert1975kr pisze:Dobre ... rzuciłem "temat" ..a tutaj towarzystwo zaczyna się ...delikatnie kłócić...
Oki ,ale nic nie szkodzi , każdy "obstaje" przy swoim ... i ważne żeby był szczęśliwy przy swoim wyborze .
Jeszcze raz dzięki za ... rady , naprawdę ..
Dzisiaj w pracy ... [ jak wspomniałem jeżdżę zawodowo ] ... rozglądałem się za różnymi ... autkami i ... wpadło mi w "oko" ... Nissan Terrano 2 ..co Wy na to ?
D2 jest lepsze w terenie od D1 inaczejDamian pisze:D2 jest lepsze w terenie od D1, ale gorsze
...inaczej schodzi ... po awarii właścicielsla66 pisze:D2 jest lepsze w terenie od D1 inaczej
Damian pisze:jeździłeś kiedyś D2 w trudniejszym terenie?
to zamilknij
Olek opanuj się! nie odbieraj nadziei!LR_Olek pisze: a jezdziles kiedys d1 lub Seria II czy III w trudniejszym terenie?
Pod warunkiem, że wieś o której mowa jest gdzieś w pobliżu Sahary, a więc nie istnieje problem pokonywania przeszkód wodnychDamian pisze:...
D2 niestety bije D1 pod względem możliwości w terenie.
Tak, i dobrze o tym wieszLR_Olek pisze:Damian pisze:jeździłeś kiedyś D2 w trudniejszym terenie?
to zamilknij
a jezdziles kiedys d1 lub Seria II czy III w trudniejszym terenie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość