Pytanie do znawców Viejtów
Moderator: Jerry
Re: Pytanie do znawców Viejtów
To że land rover to badziewie to już sie dowiedziałem na własnej skórze.Toyotka nigdy mnie nie zawiodła pomimo 21 lat, ostatnio miałem patrola y61 który też był ok ale to co sie dzieje z ta dyskoteką to faktycznie porażka jest.Dodam że posiadam ten samochód od ok. miesiąca i już powoli nie moge na niego patrzeć.No ale twardy jestem i dam mu jeszcze szanse. Na szczęście mieszkam w UK i ceny części do disco są na takim samym poziomie jak do poloneza w polsce. 

DISCO II V8
Patrol Y61 4.2
Patrol Y61 4.2
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
cena wozu też pewnie była porównywalna z plonoezem tego samego rocznika

#noichuj
czepiasz sie Czesław.czesław&jarząbek pisze:cena wozu też pewnie była porównywalna z plonoezem tego samego rocznika
ja to sie zastanawiam jak to sie stało iz kolega przesiadł sie z Toja i z "legendarnego" Y61 na disco. Przeca te patrole to niezniszczalne są a ich silniki to prawdziwy międzynarodowy wzorzec bezawaryjności
a disco co? miesiąc ma i juz sie sypło...

bo śmiecie mają to do siebie, że potrafią się na wietrze rozsypaćKoro pisze: a disco co? miesiąc ma i juz sie sypło...
więc jak się lubi śmiecie (kupuje) to trzeba być świadomym, że czasami trzeba śmiecie pozbierać do kupy

LR Rendzi stajla 

- nowicjusz127
według mnie dowiedziałeś sie ze udało ci sie kupić auto zajechane jak cygańskie pięty.nie możesz na podstawie jednego przypadku wyciągać tak daleko idących wniosków.prędzej czy później w każdym aucie coś należy zrobić wymienić.większość ludzi jest zadowolona ze swoich LRówWYRZYK pisze:To że land rover to badziewie to już sie dowiedziałem na własnej skórze
W walce z głupotą nie ma wygranych,są tylko cudem ocaleni
już Polska
już Polska
A znasz to powiedzenie skąd sie znaja wszyscy land roverowcy?
Z warsztatu
Z warsztatu

DISCO II V8
Patrol Y61 4.2
Patrol Y61 4.2
- nowicjusz127
to sa bezpodstawne pomówienia. 

W walce z głupotą nie ma wygranych,są tylko cudem ocaleni
już Polska
już Polska
bo Toyoty tam holują...WYRZYK pisze:skąd sie znaja wszyscy land roverowcy?
Z warsztatu

adhd.. LR.. teraz 110 300Tdi
..trucizna moja i wiara..
..trucizna moja i wiara..