nie podpuszczaj goTRAWOLT pisze:ale jeszcze Ci 16tu brakuje
wtedy będziesz debeściak![]()

Moderator: Jerry
nie podpuszczaj goTRAWOLT pisze:ale jeszcze Ci 16tu brakuje
wnosze że kolega marcin z1 już w temacie sie podpisał : Nowy -PYTAmarcin_z1 pisze:Damian pisze:nikt nie widział samochodu a Ty się pytasz ile za niego dać?
Daj osiem, wciskając bajkę że to 3d i takie się nie sprzedają
W pakiet startowy włóż jak najwięcej, przy 26-letnim land roverze górnej granicy nie ma
Jak sie chłopie czegoś nawąchałeś to daj spokój. 3d miałem na myśli słownie ( trzy drzwi, troje drzwi, Jeden dwa trzy ) 2009-1993=16 i też żadnej literówki tu nie widzę. 26 to są cyfry.Pozdrawiam
Polecam skorzystanie z rad kolegów i napicie się meliski na uspokojenie.marcin_z1 pisze:Damian pisze:nikt nie widział samochodu a Ty się pytasz ile za niego dać?
Daj osiem, wciskając bajkę że to 3d i takie się nie sprzedają
W pakiet startowy włóż jak najwięcej, przy 26-letnim land roverze górnej granicy nie ma
Jak sie chłopie czegoś nawąchałeś to daj spokój. 3d miałem na myśli słownie ( trzy drzwi, troje drzwi, Jeden dwa trzy ) 2009-1993=16 i też żadnej literówki tu nie widzę. 26 to są cyfry.Pozdrawiam
a jak bliski?Damian pisze:I nie cwaniakuj tak do Olka, bo to mój kolega
TRAWOLT pisze:ale jeszcze Ci 16tu brakuje
strasznie szczegółowy dzisiaj jeheśTRAWOLT pisze:Damian pisze:a jak bliski?![]()
nudy na forum ostatnio więc pikanterii szukamSaphira pisze:strasznie szczegółowy dzisiaj jeheśTRAWOLT pisze:Damian pisze:a jak bliski?![]()
*nie wytrzymamLR_Olek pisze: ... Aha, czyzbys spowodu ilosci* postow czul sie gorszy? ...
no nie do końca mogę się z Tobą zgodzić, albowiemAntek pisze:*nie wytrzymamLR_Olek pisze: ... Aha, czyzbys spowodu ilosci* postow czul sie gorszy? ...![]()
niepoliczalne = ilość
policzalne = liczba
czyli liczby postów, bo nawet najgłupsze są policzalne
TrawoltTRAWOLT pisze: ...
no nie do końca mogę się z Tobą zgodzić, albowiem
dziś ma 9986 jutro będzie 8765, więc jak to jest policzalne jak co minuta jest co innego?![]()
ostatnioTRAWOLT pisze:nudy na forum ostatnio
no widzisz, za mało się udzielaszSaphira pisze:ostatnioTRAWOLT pisze:nudy na forum ostatniood dawna chyba....
eeetam zależy jakie, zdolna jesteś dasz radęSaphira pisze:Trawolt nie prowokuj... babskie tematy sa nudne
tak było i już chyba nie jest niestety (choć ja to nadal stosuję): w związku z faktem, że język ubożeje i w powszechnym użyciu mało kto to, rozróżniał Rada Języka Polskiego usankcjonowała ten stan rzeczy i podobno można stosować zamiennie....Antek pisze:*nie wytrzymamLR_Olek pisze: ... Aha, czyzbys spowodu ilosci* postow czul sie gorszy? ...![]()
niepoliczalne = ilość
policzalne = liczba
czyli liczby postów, bo nawet najgłupsze są policzalne
Tobie nie dorównamTRAWOLT pisze: eeetam zależy jakie, zdolna jesteś dasz radę![]()
ale w czym?Saphira pisze:Tobie nie dorównam
w tym wieku tak już jestTRAWOLT pisze:coś czuję w kościach,
ja sobie wypraszam, ja jestem nówka sztuka, prawie nie używana, no nastka normalnieSaphira pisze:w tym wieku tak już jestTRAWOLT pisze:coś czuję w kościach,
to skąd wiesz jak jest?Saphira pisze:ja tez sobie wypraszam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości