Fakt!....kuchni do sprzatania tam nie maSaphira pisze:Zaloguj co Ty tak walczysz z tym bagażnikiem ?

Moderator: Jerry
Fakt!....kuchni do sprzatania tam nie maSaphira pisze:Zaloguj co Ty tak walczysz z tym bagażnikiem ?
Wąż pisze:w niej mieszczę wszystko
codziennie: dom-robota-warsztat-domLR_Olek pisze:Wąż pisze:w niej mieszczę wszystko
......... i nigdzie nia nie jezdzisz
Wąż pisze:codziennie: dom-robota-warsztat-domLR_Olek pisze:Wąż pisze:w niej mieszczę wszystko
......... i nigdzie nia nie jezdzisz
co to się okaże po zrzucie miski, czarny scenariusz: obrócona panewkazaloguj pisze:co tym razem popsułeś
tylko nie kłam ze się samo popsuło
przeciez dopiero silnik wymieniles...Wąż pisze:co to się okaże po zrzucie miski, czarny scenariusz: obrócona panewkazaloguj pisze:co tym razem popsułeś
tylko nie kłam ze się samo popsuło![]()
ale może jakaś pierdoła, możliwości jest trochę
a ty jak wymieniałeś to na nowy?LR_Olek pisze:przeciez dopiero silnik wymieniles...Wąż pisze:co to się okaże po zrzucie miski, czarny scenariusz: obrócona panewkazaloguj pisze:co tym razem popsułeś
tylko nie kłam ze się samo popsuło![]()
ale może jakaś pierdoła, możliwości jest trochę
ja jak wymienilem,to jezdzilem i jezdzilem i jezdzilem i jarekk jezdzi i jezdzi i jezdzi...Wąż pisze: a ty jak wymieniałeś to na nowy?![]()
zresztą, jeszcze nie wiadomo co dokładnie, chodzi ładnie tylko po mocnym przepałowaniu kontrolka ciśnienia lekko mryga na wolnych![]()
to nie czujnik,ani lampka, miskę trzeba ściągnąć, się okaże
Wąż pisze:mój też jeździ i jeździ
raz do roku, trzeba silnik wyciągnąć, co by wprawy nie stracić
taki talent sie marnuje...Wąż pisze:mam na tyle samokrytyki by nie dotykać się cudzych samochodów
macie coś wspólnegoLR_Olek pisze:taki talent sie marnuje...Wąż pisze:mam na tyle samokrytyki by nie dotykać się cudzych samochodów
nie mamy , bo on ma zakuty leb , a ja nie mam mozgu...Saphira pisze:macie coś wspólnegoLR_Olek pisze:taki talent sie marnuje...Wąż pisze:mam na tyle samokrytyki by nie dotykać się cudzych samochodów
już tak dawno po świętach, a Olek ludzkim głosem zaczął przemawiaćLR_Olek pisze:a ja nie mam mozgu...
TRAWOLT pisze:już tak dawno po świętach, a Olek ludzkim głosem zaczął przemawiaćLR_Olek pisze:a ja nie mam mozgu...![]()
Olo.. Twoja szczerość zadziwiaLR_Olek pisze: nie mamy , bo on ma zakuty leb , a ja nie mam mozgu...
to duza roznica
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość