Ty nigdy nie przestaniesz zaskakiwać dziwnymi i przekombinowanymi radami nie mającymi pokrycia z rzeczywistością warsztatowątryna pisze:niech zabiorą się za wyczyszczenia nastawnika, bo ja stawiam na to.

Moderator: Jerry
Ty nigdy nie przestaniesz zaskakiwać dziwnymi i przekombinowanymi radami nie mającymi pokrycia z rzeczywistością warsztatowątryna pisze:niech zabiorą się za wyczyszczenia nastawnika, bo ja stawiam na to.
Wy w jedną, ja w drugą...nowicjusz127 pisze:Ty nigdy nie przestaniesz zaskakiwać dziwnymi i przekombinowanymi radami nie mającymi pokrycia z rzeczywistością warsztatowątryna pisze:niech zabiorą się za wyczyszczenia nastawnika, bo ja stawiam na to.
a niech tam.na tym drugim bąkał coś o ślubowaniu.....czesław&jarząbek pisze:zostaw...niech czyszczą...
na wyczyszczonym z opiłków i szlamu fajniej obroty pływają i dawkowanie
Tak prawdę mówiąc sam zaczynam dochodzić to tego samego wniosku, cisze budziesz, dalej ujedziesz... czy to z aprobatą czy to bez niejnowicjusz127 pisze:a niech tam.na tym drugim bąkał coś o ślubowaniu.....czesław&jarząbek pisze:zostaw...niech czyszczą...
na wyczyszczonym z opiłków i szlamu fajniej obroty pływają i dawkowanie
![]()
vałego świata się nie zbawi.masz rację
tak takjuur pisze:biorąc pod uwagę przebieg 170 tys....
chyba w przeciągu ostatnich 4 latjuur pisze: przebieg 170 tys.
juur pisze:przez ostatnie cztery to ma zrobione 20 tys:) z czego 10 przez ostatni rok.
juur pisze:przez ostatnie pół roku robię nim 80-100 km dziennie.. więc licznik przyspiesza
jest jakikolwiek sposób sądowania przebiegu w trzysecie edc?
Poza stopnie zużycia pompy wtryskowej oczywiście.
a to przepraszamnowicjusz127 pisze:Ale Juur twierdzi wyraźnie.ma 170 tyś
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość