@ Gostkomp jutro oki?

Moderator: Jerry
ustawke jakąś macie?nowicjusz127 pisze: @ Gostkomp jutro oki?
tak.mamy dobry cynk,że łobuzy planują zdemolować pet shop i chcemy dodać im otuchy i zmobilizować do działaniaLR_Olek pisze:ustawke jakąś macie?nowicjusz127 pisze: @ Gostkomp jutro oki?
jasnenowicjusz127 pisze:uderz w przebieg a Gostkomp sie odezwie![]()
@ Gostkomp jutro oki?
starej daty jesteśczesław&jarząbek pisze:blokersi potrzebują ofiar na czarną mszę u szatanistów i wszystkie chomiki olo ci zjedzą
a to wszystko w różowej landrynie wychowawcy skradzionej pod osłoną nocyLR_Olek pisze: teraz tylko seks, fajki i imprezy z łojeniem do upadłego
stolec wiedzo, nie wiedzo co to kapitan bomba...,to nie ogarniaja móchczesław&jarząbek pisze:we włatcach móch była czarna msza to wiedzo
jako ciało pedagogiczne nie przystoi mi używać wyrazów uznanycj powszechnie za obraźliwe...czesław&jarząbek pisze:wyzywałeś ich od kurwinoxów?
bombeGAZFAN pisze:A kogo cytowałeś?
delikatnie dobierając cytaty da sie, zaufaj miGAZFAN pisze:Ja bym się bał
Oj, też problem..LR_Olek pisze:tyle,ze te auta w polsce maja juz dawno nalatane 400-600tys nie mowiac o tych ze skreconymi licznikamiczesław&jarząbek pisze: tyle że te wały spokojnie żyją 200-300tkm.
pezet pisze:
Oj, też problem..
Jak przekroczy 200 tys, cofiesz go na 136 i jeździsz do następnych 200 itd...
Może się wał nie zorientuje
mój nawet po odpięciu licznikaborkows pisze: To z wała robimy wała
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość