widocznie nie mam co robić, przecież nie musisz tego czytać

, widzisz przecież tytuł i kto napisał ostatniego posta, zbojkotuj mnie i nie czytaj tego co piszę, walnę focha
(ta linijka nie na poważnie)
po za tym wypisując to myślałem o tym, że może ktoś komu chciało by się to przeglądać, bo nie ma co robić wskaże mi jakąś pomyłkę, czyli że np. któraś z części nie pasi do tego auta, lub poradzi kupno genuina zamiast zamiennika, jak np. @broncosaurus w tym poście (za co jestem wdzięczny), co w pewnych przypadkach ratuje od wtopy
"mechanizmy wycieraczek to wymieniaj razem z tymi adapterkami i linką - czyli komplet
ale zobacz czy ci w sklepie dali rzeczywiscie komplet bo sa 2 typy i mozna jeden na drugi nawet dopasować ale na krótko (linka jest ciut inna i sie haczy co prowadzi do nieuchronnego zjarania silnika itd..."
P.S. zapomniałem wspomnieć, że muszę też kupić drut spawalniczy

, tylko nie wiem jaki 0,8 mm czy może 1 mm, w sumie to nie wiem tez jak ma być ustawiony amperaż w spawarce, jaki posuw drutu i gdzie się ją k... włącza

sorki za złośliwości i formę tego co piszę, wiem że czasami może być irytująca, ale wynika tylko i wyłącznie z niewiedzy i asekuranctwa, nie z lenistwa
edit: aż mi teraz głupio, że dałem się tak ponieść i pewnie bez racji, sorki @rafi 109