to już Ci to wszystko padło ?Damian pisze:rozrusznik, alternator, pompa wody.

...pewnie jakiś popowodziowy. Dlatego elektryka i buda leci.

Moderator: Jerry
to już Ci to wszystko padło ?Damian pisze:rozrusznik, alternator, pompa wody.
a skad...on ma stolcowy jakis renerowany w warszawie idlatego sie sypie...Broncosaurus pisze:ale on juz jeden taki git alternator wlasnie ma
nie,Damian pisze: lipa z tą powodzią jednak, pokazywałem Ci podłogę?
no właśnie nie u każdego mocium panie, nie u każdego...albo mam pecha lub szczęście przy innych markachWiechu pisze:U każdego producenta.
w zasadzie jedyne co jej naprawdę teraz dolega to elektryka nikt podjąć się nie chce wytropienia "wyjebywacza bezpieczników"Damian pisze:Jest to kolejny dowód na prawdziwość teorii chaosu...
zwłaszcza biorąc pod uwagę ogólny stan tej dwusety...
noWiechu pisze:czyli popowodziowy.
![]()
Utopiony samym przodem, w przepuście na polu. Bauer co krów doglądał, chciał sobie drogę skrócić.
naginaj Damian cały czas powyżej 1100rpm i wszystko będzie OKDamian pisze:Ano miga. Cholerstwo.
....miganie ustaje dopiero po przekroczeniu tysiaca obrotów. Gdy obroty rosną, to amplituda drgań jest wyższa, aż do zaniknięcia migania przy ok 1100 rpm.
...w czwartek z rańca ruszam, w planach ponad 3000km...
noo...Damian pisze:no
a wyciek spod klawiatury jest z powodu złego złożenia tejże podczas remontu po brzydzie
![]()
Kup sobie jeden komplet , przód i tył taki samDamian pisze:ostrzega luzem? bo delikatnego zawodzenia łożyska nie usłyszę przez te uszojebliwe "wyprawowe" maxxisy...
U mnie wysypało się 100 km od domu ale po pierwszym głośnym zgrzycie rozpiżdżającego się łożyska przejechałem jeszcze 300 kmDamian pisze:ostrzega luzem? bo delikatnego zawodzenia łożyska nie usłyszę przez te uszojebliwe "wyprawowe" maxxisy...
zaj...sty text, a myslalem ze tylko u nas off-raod okreslany jest mianem upalania...czesław&jarząbek pisze: to ten przepust musiał być wielkości panzerwerka a bauer nadupcał setką, że aż dekiel klawiatury trzeba było szpachlować...
zaj...sty text, a myslalem ze tylko u nas off-raod okreslany jest mianem upalania...czesław&jarząbek pisze: to ten przepust musiał być wielkości panzerwerka a bauer nadupcał setką, że aż dekiel klawiatury trzeba było szpachlować...
grzes pisze:zaj...sty text, a myslalem ze tylko u nas off-raod okreslany jest mianem upalania...czesław&jarząbek pisze: to ten przepust musiał być wielkości panzerwerka a bauer nadupcał setką, że aż dekiel klawiatury trzeba było szpachlować...
Damian a gdzie smigasz ?
Grzesiu, zacząłeś sie jąkać czy jakgrzes pisze:zaj...sty text, a myslalem ze tylko u nas off-raod okreslany jest mianem upalania...czesław&jarząbek pisze: to ten przepust musiał być wielkości panzerwerka a bauer nadupcał setką, że aż dekiel klawiatury trzeba było szpachlować...
Damian a gdzie smigasz ?
Mi na zakrecie odjechalo przednie lewe kolo razem z tarcza hamulcowa i przyleglosciami wyrywajac przy okazji blotnik....Damian pisze:Jak wybucha łożysko w disko? Bardzo spektakularnie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości