ee tam nie jest tak źle, ja mam i znam jeszcze ze dwa, tylko że to jeepy (ale V8)55555 pisze:at y myślisz że okoliczne poznańskie nyrole (czyt. Skąpcy) mają vejt'y?gdyby miał taką możliwość nie truł bym się z wami

Moderator: Jerry
ee tam nie jest tak źle, ja mam i znam jeszcze ze dwa, tylko że to jeepy (ale V8)55555 pisze:at y myślisz że okoliczne poznańskie nyrole (czyt. Skąpcy) mają vejt'y?gdyby miał taką możliwość nie truł bym się z wami
55555 pisze:no tak teraz patrzę żeś ty krakus - poznaniak z krakusem drut wymyślili przy walce o złotówkęsbielak pisze:nie mam pojęcia , ja też sknera jestem i jezdze dyzlem
Co za pacjent...piotr borowiec pisze: Nooooo
kolejny siewca legend![]()
No właśnie możesz tylko cytowaćle.ma pisze:Mogę ci jedynie zacytować kolegę Nowicjusz127:
" mówiąc kolokwialnie i językiem zrozumiałym dla Ciebie - goń się leszczu""
W temacie ani słowa, za to poza meritum szczekasz do księżyca. Mój cieć takie wychowuje i uczy łapę podawać. Napisz śmieciu wykład o przepływomierzach a nie bzdety co ślina na język przyniesie. Nie zaczynałem z tobą dyskusji i nie będę jej kontynuował cokolwiek jeszcze napiszesz.piotr borowiec pisze:...
co nie znaczy ,ze nie da sięWiechu pisze:Ostro się tu przytulacie chłopaki![]()
...nie to, żebym chciał dolewać oliwy do ognia, ale przepływomierz ciężko jest jednoznacznie zdiagnozować złączem diagnostycznym. Najpewniejsza jest podmianka, czy to w starym, czy nowym na szynie.
le.ma pisze:W temacie ani słowa, za to poza meritum szczekasz do księżyca. Mój cieć takie wychowuje i uczy łapę podawać. Napisz śmieciu wykład o przepływomierzach a nie bzdety co ślina na język przyniesie. Nie zaczynałem z tobą dyskusji i nie będę jej kontynuował cokolwiek jeszcze napiszesz.piotr borowiec pisze:...
Wiechu pisze:Ostro się tu przytulacie chłopaki![]()
troszkę się rozmijasz z prawdą.Wiechu pisze: Najpewniejsza jest podmianka, czy to w starym, czy nowym na szynie.
o jakich byś chciał bo jest ich kilka rodzajów.poza tym czy jestes tego godzien?le.ma pisze:Napisz śmieciu wykład o przepływomierzachpiotr borowiec pisze:...
a nie lepiej by ci było na forum tojoty?le.ma pisze:...LROlek czy Cordoba. I tak jest w przypadku tego padliniarza...
TRAWOLT pisze:a nie lepiej by ci było na forum tojoty?le.ma pisze:...LROlek czy Cordoba. I tak jest w przypadku tego padliniarza...
tam mógłbyś się poonanizować tym, że tojoty '06 -'08 się nie psują
i do swoich kolegów mógłbyś powołać: "padliniarzu, śmieciu"
tu jest forum LR - większość jeździ kilkunastoletnimi autami, naprawiamy je i się bawimy
nie chodzimy w garniturze, białych skarpetkach i mokasynkach, tylko taplamy się w smarze przez te psujące się LRy
stąd jak widzisz, poziom elokwencji zapewne jest inaczej usytuowany, a za tym trudno znaleźć wspólny grunt
jak myślisz?
Śmiem twierdzić, że nie masz racji.nowicjusz127 pisze:troszkę się rozmijasz z prawdą.Wiechu pisze: Najpewniejsza jest podmianka, czy to w starym, czy nowym na szynie.
Jak sę pomyślę, panocku, to nikaj mi nie wychodzi, żeby głos na tym forum zabierać.TRAWOLT pisze:
jak myślisz?
sbielak pisze:to która pyra się zlituje i użyczy swojego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość